Çöp konteynerleri  ilaçlandı Çöp konteynerleri ilaçlandı

Erzincan Haber - Erzincan’da hobi olarak başladığı kafes kuşu yetiştiriciliğini geliştiren Emrah Öner, özenle seçtiği dünyaca ünlü egzotik kuşları yetiştirmek için kiraladığı dairede yarışmalara hazırlanıyor.

Türkiye başta olmak üzere birçok farklı ülkeden kuşları toplayarak çeşitlendiren Emrah Öner, özenle baktığı Finch türünden yaklaşık 12 farklı kuş çeşidi besliyor. Kuş yetiştiriciliğini büyük bir hobi olarak gören Emrah Öner, kendi evinden çok kuşların yanında vakit geçirdiğini belirtiyor ve özellikle gökkuşağı ispinozu olarak adlandırılan rengarenk kuşların sunmuş olduğu görsel şölenin kendisini büyülediğini söylüyor.

 

Çağlar Şahin Akbaba, kamp sürecini değerlendirdi Çağlar Şahin Akbaba, kamp sürecini değerlendirdi

“Evimden daha çok burada vakit harcıyorum” diyen Emrah Öner, kuş sevgisinin uzun yıllardan beri içinde olduğunu ifade ediyor. İki kuşla başladığı kuş yetiştiriciliğini evinde yeterli alan olmadığı için kiraladığı dairede sürdüren Öner, artık 40 takım gouldian kuşu ve 7-8 farklı kuş türünü barındıran bu alanda uğraşlarını sürdürüyor. Ayrıca farklı türlerle ilgilenmek adına Bursa, Balıkesir, Konya, Gaziantep ve Şanlıurfa gibi Türkiye'nin çeşitli illerinden de kuşları toplamış durumda. Bu farklı türleri birleştirerek yeni renkler ve güzellikler yaratmayı hedefliyor.

Deniz Yavuzyılmaz’dan TDK’ya ayar Deniz Yavuzyılmaz’dan TDK’ya ayar

Öner, kuşların bakımlarının zaman ve özen gerektirdiğini vurgulayarak, bu hobisi sayesinde stres ve sıkıntılarını atabildiğini dile getiriyor. Türkiye Kuşlar Federasyonu'na kayıtlı olan bütün kuşlarını yarışmalara hazırladığını ve düzenlenen yarışmalara katıldıklarını da ekliyor. Yeterli sayıda kuşu evinde barındıramadığı için daire kiraladığını açıklayan Emrah Öner, bu alanda gelecekte daha da ilerlemek ve farklı türlere giriş yapmak istediğini sözlerine ekledi. İHA

Tarlada feci kaza! Patos makinesine ayağını kaptırdı! Tarlada feci kaza! Patos makinesine ayağını kaptırdı!

AW943243_01

İstanbul Ev Eşyası Depolama- Depotrans ile Daha Kurumsal İstanbul Ev Eşyası Depolama- Depotrans ile Daha Kurumsal

AW943243_05

AW943243_04

AW943243_02

AW943243_03

Editör: Virda Şahin