Alaya AI, küresel kullanıcılara yenilikçi veri örnekleme ve etiketleme çözümleri sunmak için blok zinciri teknolojisini yapay zeka ile entegre etmeye kendini adamıştır. Açık bir platform olarak Alaya AI, veri topluluklarının katılımını teşvik eder ve meta-sezgisel otomatik etiketleme teknolojisi aracılığıyla verilerin paylaşılmasını, verimli bir şekilde kullanılmasını ve değerinin serbest bırakılmasını sağlar.

opBNB zincirinde 300.000 kullanıcı sayısını aşması, Alaya AI'nın blok zinciri topluluğu içindeki önemli etkisini ve çekiciliğini vurgulamaktadır. Açık bir platform olarak Alaya AI, yenilikçi veri örnekleme ve etiketleme ekosistemine aktif olarak katılan giderek artan sayıda kullanıcıyı çekmeye devam etmektedir.

Eş zamanlı olarak, Alaya AI sosyal medyada 200.000'den fazla takipçi toplamış, böylece dünya çapındaki popülerliğini ve etkisini bir kez daha göstermiştir. Sosyal medya platformları, Alaya AI'nın kullanıcılar, ortaklar ve sektör uzmanları ile iletişim kurmasını ve yenilikçi fikirler paylaşmasını sağlayan hayati kanallardır.

"opBNB zincirinde Alaya AI için bu kadar büyük bir başarıya şahit olmaktan mutluluk duyuyoruz ve sürekli desteği için topluluğumuza içten teşekkürlerimizi sunuyoruz," dedi Alaya AI kurucularından biri. "Blok zinciri ve yapay zekanın entegrasyonunu sürdürmeye devam edeceğiz ve küresel kullanıcılar için daha yenilikçi ve verimli veri örnekleme ve etiketleme çözümleri sunacağız."

Alaya AI, Web3 dünyasının sınırsız olanaklarını keşfetmek ve yenilik ve gelişime katkıda bulunmak için daha fazla kullanıcı, ortak ve sektör lideri ile iş birliği yapmayı dört gözle beklemektedir.

SEO Hizmeti ile İşinizi Büyütmek Mümkün! SEO Hizmeti ile İşinizi Büyütmek Mümkün!

Kaynak: Haber Merkezi