Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Zonguldak’ta gerçekleştirilen Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı(BAKKA) Eylül Ayı Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı.  Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) 2023 yılı Eylül Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Zonguldak Emirgan Otelde gerçekleşen toplantıya ajans çalışmaları hakkında bilgilendirme yapılarak başlandı.

2023 yılı altı aylık faaliyet raporu, 2024-2026 Sonuç Odaklı Program Taslakları ve 2024 yılı Çalışma Programı ve Bütçe Taslağı Yönetim Kuruluna sunuldu. Toplantı, gelecek aylar için planlanan çalışmalar hakkında bilgiler verilmesi ile son buldu.

Zonguldaklı 6. sınıf öğrencisi Ayşe’den çığır açacak buluş! Gıdada büyük tasarruf sağlayacak! Zonguldaklı 6. sınıf öğrencisi Ayşe’den çığır açacak buluş! Gıdada büyük tasarruf sağlayacak!

Toplantının ardından açıklamada bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu; "Bölgemiz ve ilimiz için çok önemli konuları ele aldığımız BAKKA Toplantısını bu ay Zonguldak'ta gerçekleştirdik. Bölgemize en iyi şekilde hizmet için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bu toplantının ve toplantıda alınan tüm kararların bölgemiz ve memleketimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi. (Haber merkezi)

MEB, TPAO işçi alımında Zonguldak’ı yok saydı! MEB, TPAO işçi alımında Zonguldak’ı yok saydı!

TPAO işçi alımını duyurdu: 50 kişi alınacak TPAO işçi alımını duyurdu: 50 kişi alınacak

Sıra Zonguldak’ta! Ercan’dan ‘Deprem açıklaması! Sıra Zonguldak’ta! Ercan’dan ‘Deprem açıklaması!

Kaybolan kızlarının kayalıklarda ağlarken çekmiş olduğu video ortaya çıktı Kaybolan kızlarının kayalıklarda ağlarken çekmiş olduğu video ortaya çıktı

Kampüste kaza! Kampüste kaza!

Bakan Yerlikaya’dan Zonguldak açıklaması! “Göz açtırmayacağız” Bakan Yerlikaya’dan Zonguldak açıklaması! “Göz açtırmayacağız”

Kalp krizinden hayatını kaybeden madenci sonsuzluğa uğurlandı Kalp krizinden hayatını kaybeden madenci sonsuzluğa uğurlandı

Mahkum firar etti Mahkum firar etti

Karı koca arasına giren kayınpeder, damadını döverek öldürdü! Karı koca arasına giren kayınpeder, damadını döverek öldürdü!

Nişanlısının babasıyla çatıştı! Karnından ve başından vuruldu Nişanlısının babasıyla çatıştı! Karnından ve başından vuruldu

7 gün sonra düğünleri vardı, çiftleri ölüm bile ayıramadı 7 gün sonra düğünleri vardı, çiftleri ölüm bile ayıramadı

 

Editör: Murat Barutçu