GMİS’ten yabancı uyruklu açıklaması! “Halkımızda, gençlerimizde rahatsız” GMİS’ten yabancı uyruklu açıklaması! “Halkımızda, gençlerimizde rahatsız”

Fren pedalı yerine gaz pedalına basınca kahvehaneye girdi; 1'i ağır 5 yaralı Fren pedalı yerine gaz pedalına basınca kahvehaneye girdi; 1'i ağır 5 yaralı

İstanbul Haber - İstanbul'daki özel bir erkek öğrenci yurdunda yaşanan cinsel istismar olayı büyük bir infiale neden oldu. İddialara göre, 11 yaşındaki bir öğrenci, yurtta görevli bir 'imam' tarafından cinsel tacize uğradı. Küçük çocuğun ailesine anlattığına göre, imamın kendisine "Bana arkadan yaklaştı ve tecavüz etti. Eylemleri çok kez tekrarlandı. Ne kadar süre devam ettiğini hatırlamıyorum" şeklinde anlattığı skandal olayın ardından, 22 yaşındaki imam tutuklandı. Olayın detayları, toplumda büyük bir rahatsızlık yarattı.

Balıkçılar kaldırılıyor, proje start alıyor! Balıkçılar kaldırılıyor, proje start alıyor!

oğoğ

Skandalın ortaya çıkmasının ardından söz konusu yurt kapatılırken, yurt müdürü ise açığa alındı. İsmail Saymaz adlı gazeteci, Sözcü Gazetesi'nde yazdığı makalesinde, öğrenci Y.'nin yaşadıklarını detaylandırdı. Y., ifadesinde, İ.S.'nin geceleri kendisini "Bilgisayarımı getir" diyerek yataktan kaldırıp cinsel saldırıda bulunduğunu ileri sürdü. Y., bu eylemlerin gece ve gündüz fark etmeksizin sıklıkla tekrarlandığını belirtirken, bir hoca geldiğinde saldırıyı bıraktığını ifade etti.

50 yıldır sokak hayvanlarına annelik yapıyor 50 yıldır sokak hayvanlarına annelik yapıyor

Ekran-görüntüsü-2023-10-09-124927

Öğrenci Y., yaşadığı korkunç olayı iki arkadaşına anlattığını belirtirken, "Bu zamana kadar daha kötüsü olabilir diye söylemedim" diye konuştu. İfadeler üzerine 22 yaşındaki imam İ.S gözaltına alındı. Ancak, İ.S., ifadesinde suçlamaları reddederek, "Gece kaldırmadım, istismarda bulunmadım" dedi. İ.S., Y.'den bilgisayarını ve şarj aletini getirmesini birkaç kez istediğini, ancak neden böyle bir istekte bulunduğunu açıklayamadı. İ.S., Y.'nin telefonunu karıştırdığını iddia ederek, yaşananların iftira olduğunu savundu. Bu açıklamalar toplumda büyük bir tepkiyle karşılanırken, İ.S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(İHA) Özel Osmangazi Arifiye Ortaokul Erkek Öğrenci Yurdu'nda 11 yaşında bir erkek çocuk, imam tarafından cinsel istismara maruz kaldığını söyledi. İddiaları reddeden imam ise tutuklandı. Ortaokul öğrencilerine hizmet veren yurt ise mühürlendi.
Ümraniye Osmangazi Mahallesinde Süleymancılara bağlı Özel Osmangazi Arifiye Ortaokul Erkek Öğrenci Yurdu’ hem ortaokul hem de lise öğrencilerine hizmet veriyor. İddiaya göre, ortaokul yurdunda kalan 11 yaşındaki erkek öğrencinin, imam olan İ.S. tarafından cinsel istismara maruz bırakıldığı ortaya çıktı. Çocuğun yaşanılanları ailesine anlatması üzerine aile şikayette bulundu. Ocak ayından itibaren yurtta imamlık yapan İ.S. tutuklandı. Ortaokul öğrencilerine yönelik hizmet veren yurt binası ise mühürlendi.

AW049070_02

AW049070_01

Haber Merkezi- İHA

Polis memuru Cihat Ermiş, hain saldırıda şehit oldu! Polis memuru Cihat Ermiş, hain saldırıda şehit oldu!

Hasta taşıyan ambulans kaza yaptı! 1'i ağır 2 yaralı Hasta taşıyan ambulans kaza yaptı! 1'i ağır 2 yaralı

Bıçaklanan 3 kişi otomobille kaçtı! Bıçaklanan 3 kişi otomobille kaçtı!

Bu nasıl bir vicdansızlık? Kanlar içerisinde bırakıldı Bu nasıl bir vicdansızlık? Kanlar içerisinde bırakıldı

Araç sahiplerine dikkat! Cezası 4 bin liraya çıkıyor! Araç sahiplerine dikkat! Cezası 4 bin liraya çıkıyor!

Stokçulara kötü haber! Bedel ödeme zamanı! Stokçulara kötü haber! Bedel ödeme zamanı!

Zonguldaklı ünlü spiker, bomba gibi dönüyor! Zonguldaklı ünlü spiker, bomba gibi dönüyor!

Zonguldak’ta ilginç olay! ‘Öldü’ denilen şahıs evden yürüyerek çıktı! Zonguldak’ta ilginç olay! ‘Öldü’ denilen şahıs evden yürüyerek çıktı!

Keyfi işten çıkarma yargıdan döndü Keyfi işten çıkarma yargıdan döndü

Oğluna kavuşamadı Oğluna kavuşamadı

Otomobil alev aldı! Video çekmek için yarıştılar! Otomobil alev aldı! Video çekmek için yarıştılar!

Zonguldak’ta yüzlerce öğrenciyi ağlarına düşürdüler! Zonguldak’ta yüzlerce öğrenciyi ağlarına düşürdüler!

Editör: Virda Şahin