Aldoğan açıklamasında, “Kısa ama; bir o kadar ömre bedel anılar biriktirdiğim Zonguldak İl Millî Eğitim Müdürlüğü görevim boyunca, kendime hazine saydığım meslektaşlarımın, öğrencilerimin, beni ilk günden itibaren yüreğine basan Zonguldak halkının bana duyduğu emsalsiz, katıksız sevgilerini de yanıma alarak; Türkiye’mizin kara elması, Cumhuriyetimizin ilk ili, mavinin yeşile, yeşilin siyaha olan harmonisi Zonguldak’ımız eğitimine, dev yatırımlar büyük imkanlar kazandırılmasına vesile olmanın huzur ve gururu içerisinde, ayrılıyorum bu kadim şehrimizden” diyerek şunları söyledi:

“Zonguldak'ta aldığım her nefeste, iliklerime kadar hissettiğim emeğin, alın terinin, bereketin bana katmış olduğu güç ile başlayacağım yeni görevime. Eğitim camiasının yani sıra, Zonguldak halkının da bana göstermiş olduğu yakın ilgi, destek ve sevginin vermiş olduğu onur duygusunu başıma taç edeceğim.

Eğitime can vermek, her yeni başlangıçta ilk günkü heyecanı hissetmek, yürüdüğüm yolda can dostları biriktirmek, minik yüreklerin paha biçilmez sevgisine layık görülmek, sevgiyle tutulan ellerin sıcaklığını yürekte hissetmek, ruha dokunan bakışları okul bahçelerinde yakalamak benim özüm, benim varoluş sebebimdir.

Hayatımı adamış olduğum eğitim meşalesini tüm gücümle yukarılara taşımak ise en büyük amacımdır. Sebeplerimin ve amaçlarımın harmanladığı dünüm, bugünüm ve yarınlarımda, Türkiye Yüzyılını inşa edecek nesiller için çalıştım ve çalışmaya devam edeceğim.

Her gün yeni bir gün, yeni bir başlangıçtır. Benimle birlikte her güne yeni başlangıçlarla adım atan, gece gündüz demeden omuz omuza benimle çalışan Eğitim Ailemize, Zonguldak halkına, yaşama sebebim ve enerjimi onların ruhundan aldığım sevgili öğrencilerime, gönülden teşekkür ediyorum.

Silahla tehdit ve kurşunlama olayının faili tutuklandı Silahla tehdit ve kurşunlama olayının faili tutuklandı

Saygı ve Sevgilerimle. Allah’a emanet olun.  Hoşçakal Zonguldak” (Haber: Sermet AKSU)

Editör: Muhammet