Fuar’a Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir ve Genel Sekreter Muharrem Sarıkaya katılım sağladı. Zonguldak TSO heyeti ile beraber Armident Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği sahipleri Diş Hekimi Erdal Nazioğlu-Pınar Kaçar Nazioğlu ve Almanya’da yaşayan yaşlı hasta bakım hizmetleri sektöründe hizmet veren şirket sahibi İlhan Bükrücü’de fuarda hazır bulundu.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir yaptığı açıklamada; “Türkiye – Almanya Sağlık Turizmi Fuarında, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası olarak stant kurarak katılım sağladık. Fuar’a katılmamızda ki hedefimiz; Zonguldak ilinin Almanya ile olan turizm potansiyelini, gelişen sağlık sektörümüz ile buluşturmak ve Zonguldak’ta sürdürülebilir bir “Sağlık Turizmi” sistemi kurmaktır. B2B İkili İş Görüşmeleri etkinliği ile Almanya’da faaliyet gösteren sağlık turizmi acenteleri, sigorta şirketi yetkilileri ve aile hekimleri olmak üzere tüm branşlardaki hekimler ile ikili iş görüşmeleri etkinliğinde bir araya gelerek iş bağlantıları kurulması için lobi çalışmaları yapıyoruz. Bunun yanı sıra Almanya’da yaşayan Türk kökenli nüfus ve diğer Alman vatandaşlar ile fuar stantlarında bir araya gelerek fuar ziyaretçilerinin sağlık sorunları, tedavi ihtiyaçları ve termal turizm amaçlı ihtiyaç duyabilecekleri görüşmeleri gerçekleştirerek, İlimize gelmeleri konusunda teşvik edeceğiz.

Fuarımızın ilk gününde standımıza ziyaretler gerçekleşiyor. İlimizi en iyi şekilde tanıtabilmek için B2B görüşmelerimizi yapmaya başladık.

T.C. Berlin Büyükelçisi Ahmet Başar Şen, T.C Berlin Başkonsolosu Rıfkı Olgun Yücekök, Organizasyon Komitesi Başkanı Cihat Alagöz, Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Okan Özoğlu standımızı ziyaret ettiler. Kendilerine ve değerli ziyaretçilerimize ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

16 -17 Ocak tarihleri arasında Mercure Hotel MOA Berlin de iki gün boyunca ziyarete açık olan Fuar’a; Berlin ve çevre illerde yaşayan gurbetçi vatandaşlarımızın, beraberinde Berlin ve çevre illerde ikamet eden, Zonguldak’ımızı bilmek, öğrenmek isteyen arkadaş ve dostları ile birlikte katılımlarını bekliyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi