Zonguldak Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Vakfı (ZOTEV) yıllık olağan Mütevelli Heyeti Toplantısı 09 Mart 2023 Perşembe günü Saat 12.00'de Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda gerçekleşti.

Açılış konuşması ZOTEV Başkanı Fikret Zaman yaptı. Daha sonra kongreyi yürütmek üzere, Mütevelli Heyeti Başkanı Erol Şeref kongreyi yönetti.

Mütevelli Heyeti Başkanı aynı zamanda Divan başkanlığını yapan Erol Şeref, öncelikle 6 Şubat’ta ülkeyi yasa boğan Deprem felaketinde yaşamlarını yitirenleri saygıyla andıktan sonra, 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle tüm kadınların gününü kutladı. Şeref, “Toplantının hayırlı olması ve alınan  kararların hayata geçirilmesi dileğiyle, toplantıya katılan ve alınan kararlara katkı veren Mütevelli Heyeti Üyelerimize, ayrıca Toplantımıza ev sahipliği yaparak bizi ağırlayan Okulumuz Yöneticilerine gönülden teşekkür ediyorum”dedi.

Kongrede Gündem gereği Açılış ve Yoklama, Saygı Duruşu sonrasında, ZOTEV Başkanı Fikret Zaman 2022 yılı Faaliyet raporu okudu. Zaman Faaliyet raporunda, Vakfın okulumuza ve öğrencilerimize yönelik gerçekleştirilen dayanışma ve yardımlarla ilgili bilgi verdi. Yönetim Kurulu olarak geçen sürede Vakfın üyeleriyle olan ilişkileri ve önümüzdeki sürece yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Daha sonra Denetim Raporu ve 2023 Tahmini bütçenin okunması ve oylanması sonrası oy birliğiyle kabul edildi.

Vakfın Kurucularından ve Mütevelli heyeti başkanlarından, Tuna Aratoğlu’da söz alarak, Vakfın Kuruluşundan bugüne olan tarihsel sürece yönelik olarak deneyimlerini aktardı.

Gündemin 8. Maddesi Dilek ve Temenniler de Okul Müdürü Muhammet Yıldız ve Mütevelli heyeti üyeleri değerlendirmelerde bulundu. (Handan ALATAŞ)

zotev mütevelli heyeti (3)zotev mütevelli heyeti (1)

Editör: Seçkin