Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) Yönetim Kurulu Üye Kürşat Yağız, 12-13-14 Eylül 2025 tarihlerinde Zonguldak Dedeman Otel’de gerçekleştirilecek olan 3. Zonguldak Genel Ticaret Fuarı öncesinde, Ereğli ve Alaplı bölgesinde yoğun bir ziyaret programı gerçekleştirdi.
Yağız, bölgedeki belediye başkanları, kurum temsilcileri ve iş dünyasının değerli isimleri ile bir araya gelerek fuar davetiyelerini takdim etti.
Gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında: Alaplı Belediye Başkanı Tekin, Gülüç Belediye Başkanı Sadık Kara, Kdz. Ereğli MÜSİAD önceki dönem başkanı ve eski meclis başkanı Faruk Yazıcı, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mete Yazıcı, Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası Başkanı Oğuz Ünlüer, Karadeniz Ereğli TSO Genel Sekreteri Gündüz Acar ziyaret edilerek, fuara davet edilmişlerdir.
Ziyaretler sırasında, fuarın bölge iş dünyasına sağlayacağı katkılar ve uluslararası işbirliği fırsatları üzerine değerlendirmelerde bulunulurken, davetiyeler ayrıca TSO Yönetim Kurulu üyeleri ve tüm Oda üyelerine SMS yoluyla da iletildi.
Yapılan açıklamada, “ZONSİAD olarak, Zonguldak ve Batı Karadeniz iş dünyasının ulusal ve uluslararası ölçekte güçlenmesi için yürütülen bu ziyaretlerin, 3. Genel Ticaret Fuarı’nın başarısına önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz” denildi.









