Hazırlanın suya zam gelecek! Hazırlanın suya zam gelecek!

Zonguldak Haber – Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, partisinin ilçe binası açılışlarına ve halk buluşmasına katılmak için Muğla’ya gelecek.
TİP Genel Başkanı Erkan Baş 5 Eylül Salı günü saat 17.00’de partisinin Marmaris ilçe binası, saat 19.30’da ise Datça ilçe binası açılışına katılacak. Genel Başkan Baş, 6 Eylül Çarşamba günü ise Köyceğiz Belediye Düğün Salonu’nda “Halk Buluşması”nda yer alacak.  Baş ayrıca, İkizköy’de Akbelen Ormanı’nda ağaç kesimlerine karşı nöbet tutan bölge halkını da ziyaret edecek.
Son yıllarda başarılı bir ivme kazanan Türkiye İşçi Partisi’nin Genel Başkanı Erkan Baş’a Muğla ziyaretleri nedeniyle Zonguldaklı vatandaşlardan tepki geldi. Önceki yıllarda sol görüşün kalelerinden biri olarak görülen ancak zamanla sağ partilere kayan Zonguldak için Erkan Baş’ın ziyaret programının bulunmaması “Zonguldak’ı gözden mi çıkardınız?” yorumlarına neden oluyor. 
Erkan Baş’a Zonguldak’tan gelen tepkiler şu şekilde: 
“İşçi Partisi yazlıkçı beldeleri yerine tatile gidemeyecek kadar ezilmiş emekçilerin yoğun olduğu Kocaeli, Zonguldak, Gaziantep, Denizli gibi sanayi şehirlere mi yoğunlaşsa acaba?”
“Zonguldak belki de kazanılmayı bekliyor. Ancak hiçbir çalışmanız yok. Resmen buralar gözden çıkarılmış. Soruyoruz, siz de mi vazgeçtiniz vatandan?
“Karadeniz sizi korkutmasın. Gelin bir de buraları görün. Resmen unuttunuz.”
“Neden kaybolan oyları, kalpleri tekrar kazanmaya çalışmıyorsunuz?”
“Ekrem İmamoğlu bile geldi Zonguldak’a. Bir siz gelemediniz!” Haber: Fadime Yılmaz ELMA

Editör: Virda Şahin