Erdoğan ile Özel resepsiyonda bir araya geldi! ‘Bayramlaştık, haftaya görüşeceğiz!’ Erdoğan ile Özel resepsiyonda bir araya geldi! ‘Bayramlaştık, haftaya görüşeceğiz!’

Fırtınada yıkılan sahil yeniden inşa edildi Fırtınada yıkılan sahil yeniden inşa edildi

Turhan, 25 belediyede kendi adaylarıyla seçime gireceklerini belirterek, "Zonguldak siyasetinde üçüncü alternatif olarak Zonguldaklıların karşısına çıkacağız" dedi. İl genel meclis ve belediye başkan adaylarını kamuoyuyla paylaşacaklarını ifade etti.
Turhan beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yaptığı açıklamada, 25 belediyede kendi adayları ile seçime gireceklerini belirterek, "Zafer Partisi olarak bildiğiniz gibi yerel seçimlere hazırlanıyoruz. İl yönetim dün akşam bir olağanüstü toplantı gerçekleştirdik. Sürekli bölgedeyiz, sahadayız.” dedi.
“TÜM HAZIRLIKLARI TÜM GÜCÜMÜZLE ORTAYA KOYUYORUZ”
Oğuzhan Turhan açıklamasında şunları söyledi:
“Yerel seçimlerde 25 tane belediyemizde kendi kadrolarımızla, kendi adaylarımızla yönetime talip olmak için tüm hazırlıkları tüm gücümüzle ortaya koyuyoruz. Ve iki kutuplu sıkışmış Zonguldak siyasetinde üçüncü alternatif olarak Zonguldaklının karşısına çıkacağız. Görüşmelerimiz devam ediyor.  Önümüzdeki günlerde il genel meclis adaylarımızı, belediye başkan adaylarımızı kamuoyuyla yavaş yavaş paylaşmaya başlayacağız. Bu doğrultuda hazırlıklarımızı son sürat devam ettiriyoruz. Ve ciddi yönetime talip olacak  kafaya göre değişecek. Tabiri caizse adaylarımız da mevcut. Şu an 25 belediyenin 25'inde de aday olan arkadaşlarımız mevcut. İşte kaç kişi bunlar? Ya birtakım beldede 2 kişi, birtakım beldede 4 kişi olarak görüşmelerimiz Sürüyor. Ereğli'den söyleyeyim mesela. Ereğli'de 4 tane aday adayımız var. Yani biz burada arkadaşlarımızı kırmadan,  istişarelerimizi yaparak, teşkilatımızı Ereğli'deki üyelerimizle, vatandaşımızın karşısına yönetime talip olacak adaylarla karşılarına çıkmak için hazırlanıyor.”
“ZAFER PARTİSİ İDDİALI BİR ŞEKİLDE YÖNETİME TALİP OLACAK”
Zafer Partisi Zonguldak İl Başkanı Oğuzhan Turhan açıklamasında, “Partimizde FETÖ ve PKK yandaşları barınamaz. Ne mutlu Türk’üm sözünü gururla söyleyen herkes Zafer Partisine aday olabilir. Aday adaylığı müracaatında bulunan kardeşlerimiz için  selamlarımı iletiyorum. Dediğim gibi Zafer Partisi iddialı bir şekilde yönetime talip olacak. Bunun da kamuoyu tarafından bilinmesini isterim.” dedi.
“TEPKİMİZ BUNUNLA SINIRLI KALMAYACAK”
Turhan açıklamasının devamında, “Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde 9 tane şehit verdik. Memleket olarak gerçekten büyük bir üzüntü içerisindeyiz. Bu üzüntümüzü kat kat arttıran bir neden daha oldu. Zonguldak'ta şehitlerimiz için yürüyüş düzenlendi ve yürüyüşte Filistin bayraklarıyla katılması bizleri derinden yaralanmıştır. İl Başkanlığı binalarına Türk bayrağı asmayan siyasi partilerin varlığı bizleri yaralamıştır ve burada bunları  kınadığımızı belirtmek isterim. Şehitlerimizin üzerinden siyaset üretmek ve bir yerlere yaranmak adına Filistin bayraklarıyla yürüyüş düzenlenmesini kabullenmiyoruz. Bari şehitlerimizin  hatırına saygı duyun. Evet Filistin'de de bir vahşetle yaşanıyor. Orada da çocuklar öldürülüyor ama bir yandan da İsrail ile ticaret devam ediyor. Yani Kürecik orada, kürecikten her gün bilgi gidiyor İsrail'e. Yani samimi değiller arkadaşlar. Hükümet yetkilileri bu tavrı gösterirken samimi değiller. Biz onları samimi olmaya çağırıyoruz. Davet ediyoruz. Zonguldak'taki arkadaşların da bu hassasiyetimizi dikkate almaları gerektiğini bir kez daha vurguluyoruz. Tepkimiz bununla sınırlı kalmayacak. Bu tutuma devam ederlerse tepkimizi farklı yollardan da dile getirmeye devam edeceğiz.” diye konuştu. Haber: Ersen Berk ÇELİK

Editör: Virda Şahin