Zonguldak’ta film gibi olay! Fuhuş, baskın, uyuşturucu, hırsızlık… Zonguldak’ta film gibi olay! Fuhuş, baskın, uyuşturucu, hırsızlık…

Zonguldak'ın merkezde yaşayan 16 yaşındaki Ö.K., İstanbul'dan Ramazan Bayramı ziyaretine gelen kuzeni E.D. ile birlikte kaçarak birlikte yaşamaya başladı. Ailenin tüm çabalarına rağmen evine geri dönmeyen Ö.K.’nin kuzeni ile yaşadığı birlikteliğin ardından hamile kaldığı öğrenildi.

Mithatpaşa'da şüpheli ölüm! Mithatpaşa'da şüpheli ölüm!

Ramazan Bayramı’nın ikinci günü Kozlu’da bulunan lunaparka giden ve orada İstanbul’dan geldiği iddia edilen E.D. ile birlikte İstanbul’a giden Ö. K.’den haber alamayan baba M.K., karakola giderek suç duyurusunda bulunmuştu. M.K., E.D.’nin babaannesine ulaşarak kızını geri getirmelerini istemiş, ancak buna karşılık para teklifinde bulunulmuştu. Babaanne A.D.,  Ö.K. için 50 bin lira para teklifinde bulunmuştu.

TTK ilçe rakamlarını açıkladı! Kaç kişi başvurdu, kaç kişi kazandı TTK ilçe rakamlarını açıkladı! Kaç kişi başvurdu, kaç kişi kazandı

SERBEST BIRAKILDILAR İDDİASI!

Kaçtıkları günden itibaren İstanbul’da saklanan Ö.K. ile E.D., Bursa’ya gittikleri gün ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Ö.K. ve E.D. ifadelerin ardından da serbest bırakıldığı iddia edildi. Şahısların 16 yaşında olması ve serbest bırakılması iddiası ise akıllara durgunluk verdi.

Bankadan sahte para alarmı! Bankadan sahte para alarmı!

KUZENİNDEN HAMİLE KALMIŞ!

Olayla ilgili asıl korkutan durum ise, Ö.K.’nin E.D.’den hamile kalması oldu. Henüz 16 yaşındaki Ö.K.’nin 6 aylık hamile olduğu öğrenildi.

Olay, çocuk yaşta olan iki bireyin ailelerinin endişeli arayışlarına ve toplumun dikkatini çeken bir trajediye dönüştü. Henüz 16 yaşında olan Ö.K.'nin hamile olması, aileler ve yetkililer için yeni sorunlar ve zorluklar ortaya koyuyor.

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Gazipaşa Derneği'ne ziyaret! Gazipaşa Derneği'ne ziyaret!

Gazipaşa'da büyük kavga!  Onlarca kişi birbirine girdi! Gazipaşa'da büyük kavga! Onlarca kişi birbirine girdi!

whatsapp-image-2023-05-04-at-171824 copy

Editör: Murat Barutçu