Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları Zonguldak'ta gündüz olduğu kadar akşam saatlerinde de etkisini gösterdi. Evlerinde bunalan vatandaşlar, serinlemek ve açık havada vakit geçirmek için aileleriyle birlikte sahil şeritleri, parklar ve yeşil alanları tercih etti.
Özellikle Liman Arkası, İskele, Kozlu sahilinde akşam saatlerinden itibaren yoğunluk oluştu. Yanlarına çaylarını, yiyeceklerini ve piknik malzemelerini alan vatandaşlar, deniz kenarında serin havanın tadını çıkardı.
Çocuklar oyun parklarında doyasıya eğlenirken, yetişkinler yürüyüş yaparak ya da banklarda oturup sohbet ederek akşamın keyfini yaşadı. Sahil boyunca oluşan hareketlilik, yaz akşamlarına renkli görüntüler kattı.
Sahilde vakit geçiren vatandaşlar, sıcak havanın etkisiyle evlerde durmanın zorlaştığını belirterek, denizden esen hafif rüzgâr sayesinde açık alanlarda daha rahat nefes aldıklarını ifade etti.

Zonguldak’ta "Etek Altı" Skandalı. Gizlice Çekerken Yakalandığı iddiası
Zonguldak’ta "Etek Altı" Skandalı. Gizlice Çekerken Yakalandığı iddiası
İçeriği Görüntüle

Muhabir: Sibel YAVUZ