Zonguldaklı tatilciler kaza yaptı: 14 yaralı Zonguldaklı tatilciler kaza yaptı: 14 yaralı

Feci kaza! Takla üstüne takla attı! Feci kaza! Takla üstüne takla attı!

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerine sayılı gün kala, Zonguldak’ta jandarma ve emniyet ekiplerinin ikamet denetimleri sürüyor. Bazı köylerde yapılan denetimler sırasında, asılsız ikamet beyanı nedeniyle onlarca kişiye ceza yazıldığı iddia edildi.

Jandarma ekiplerinin, ikametleri tek tek gezerek, şahısların gerçekten o adreste yaşayıp yaşamadığı kontrol edildi. İkameti başka bir adreste gözüken veya o evde farklı kişilerin ikamet ettiğinin görülmesi üzerine ekipler tarafından cezai işlem uygulandı.

Bu denetimlerin, seçim sürecinin sağlıklı ve düzenli bir şekilde geçmesi adına yapıldığı belirtiliyor. Jandarma ve emniyet ekiplerinin titizlikle yürüttüğü bu denetimler, seçim öncesinde halkın güvenliği, huzuru ve adil bir seçim olması için önemli bir adım olarak görülüyor.

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Soma’yı unutmadık, unutturmayacağız Soma’yı unutmadık, unutturmayacağız

Kaza anı kamerada saniye saniye kaydedildi Kaza anı kamerada saniye saniye kaydedildi

Ecel direksiyon başında yakaladı Ecel direksiyon başında yakaladı

Genç kadının cesedi 2 gün sonra bulundu Genç kadının cesedi 2 gün sonra bulundu

Sosyal medya onu konuşuyor! Paylaşımı kadar kıyafeti de çok konuşuldu Sosyal medya onu konuşuyor! Paylaşımı kadar kıyafeti de çok konuşuldu

Zonguldak bu olayı konuşuyor! Dolmuş şoförü cinsel fantezi yaptı, karısına yakalandı Zonguldak bu olayı konuşuyor! Dolmuş şoförü cinsel fantezi yaptı, karısına yakalandı

Editör: Murat Barutçu