Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Muslu beldesinde evde yalnız yaşadığı öğrenilen 45 yaşındaki bir şahıs evinde ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, en son 3 gün önce görülen şahsın sağlık durumundan endişe eden yakınları durumu jandarma ekiplerine bildirdi.  Olay yerine giden jandarma ekipleri ve şahsın yakınları gördükleri manzara karşısında adeta şok geçirdiler. Koltukta oturarak hayatını kaybeden ve telefonunda hâlâ müzik açık olan şahsın yüzü ve vücudu tanınmaz hale geldi.

Henüz 3 gün önce hayatını kaybettiği düşünülen şahsın başta yüzü olmak üzere, vücudunun çoğu kısmında kurtlanmalar olduğunu görüldü. Ayrıca, vücudu şişen ve tamamen patlamaya başlayan şahsın, masasında ise uyuşturucu madde olduğu iddia edildi.

Şahsın cenazesi otopsi için adli tıp kurumuna kaldırıldı. Bu arada yapılan ilk incelemede adamın vücudunda kesik ya da ateşli silah yaralanmasına rastlanmazken, kesin ölüm nedeninin otopsiden sonra ortaya çıkacağı öğrenildi.

İç mimar evinde ölü bulundu! Başkan yardımcısının acı günü! İç mimar evinde ölü bulundu! Başkan yardımcısının acı günü!

Öte yandan, şahsın dün akşam saatlerinde defnedildiği belirtildi. 

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Nişan atma olayında kan döküldü! Kızın babası bıçaklanarak öldürüldü! Nişan atma olayında kan döküldü! Kızın babası bıçaklanarak öldürüldü!

Zonguldak’a TOKİ müjdesi! Zonguldak’a TOKİ müjdesi!

Zonguldak Resmi Gazete’de Zonguldak Resmi Gazete’de

Uykusuzluk faciaya yol açtı! 2’si çocuk 4 yaralı! Uykusuzluk faciaya yol açtı! 2’si çocuk 4 yaralı!

Korkunç kazada ölen 4 kişinin kimliği belli oldu Korkunç kazada ölen 4 kişinin kimliği belli oldu

Kazaya müdahale eden polislere araç çarptı: 2 yaralı Kazaya müdahale eden polislere araç çarptı: 2 yaralı

Editör: Murat Barutçu