Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde balık tutmak için evinden ayrılan 62 yaşındaki Erdin Yılmaz’dan haber alınamaması üzerine bölgede geniş kapsamlı arama çalışması başlatıldı. Yılmaz’ı bulmak için yaklaşık 50 kişilik ekip, havadan ve karadan çalışmalarını sürdürüyor.
Ailesi kayıp ihbarında bulundu
Edinilen bilgilere göre Erdin Yılmaz, önceki gün balık tutmak amacıyla Ilıksu mevkiine gitti. Uzun süre kendisinden haber alamayan ailesi, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirerek kayıp ihbarında bulundu.
İhbar üzerine bölgeye AFAD, jandarma ve Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi.
50 kişilik ekip seferber oldu
Yılmaz’a ulaşmak amacıyla yaklaşık 50 kişilik ekip bölgede arama çalışması yürütüyor. Ekipler, hem karada hem de denizde arama yaparken, havadan da çalışmalar gerçekleştiriliyor.
AFAD ve jandarma ekipleri karada, Sahil Güvenlik ekipleri ise denizde arama çalışmalarını sürdürüyor. Havadan gerçekleştirilen aramalarla da bölge taranıyor. Ekiplerin, 62 yaşındaki Erdin Yılmaz’a ulaşmak amacıyla havadan, karadan ve denizden yürüttüğü arama çalışmaları devam ediyor.






