Farabi 9. Ar-Ge ve İnovasyon Proje Pazarı'nda büyük ödül 200 bin lira Farabi 9. Ar-Ge ve İnovasyon Proje Pazarı'nda büyük ödül 200 bin lira

Zonguldak Haber - Zonguldak’ın bir köyünde yaklaşık 1 yıldır kanser hastalığı nedeniyle tedavi edilmeyi bekleyen “Minnoş” isimli kedi için yardım bekleniyor. 
Zonguldak’ın bir köyünde yaklaşık 1 yıl önce kanser teşhisi konulan ancak maddi yetersizlikle nedeniyle tedavi ettirilemeyen “Minnoş” isimli kediye hayvan severler sahip çıktı. Minnoş’un ameliyatı için 8 bin 900 liraya ihtiyaç olduğu belirtildi. 
Konu ile ilgili sosyal medya üzerinden yardım çağırısında bulunan Gülcan Köroğlu, “Minnoş 1 yıldır köyde yüzünde kanserle beklemiş.  Haberini duydum eve aldım. Ameliyat için eksik 8.900 TL si. Konya da Prof. Mustafa Arıcan ameliyat edecek. Yol masrafı sadece 7.500( Zonguldak’tan Konya) Yardımcı olmak ister misiniz?  0553-646-8440” ifadelerine yer verdi. 
Minnoş’un görüntüsünü yayınlayan Gülcan Köroğlu, kedinin gözlerinden kan aktığı detayını da paylaştı. Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Editör: Virda Şahin