Hamile kadın otobüsün altında kalarak ağır yaralandı Hamile kadın otobüsün altında kalarak ağır yaralandı

Zonguldak Haber – Tekstil fabrikası işçileri maaşlarını alamayınca adliye önünde protesto etti.
Çaycuma ilçesi Saltukova Beldesi'nde faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasında çalışan işçiler, 3 aydır maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle adliye önünde protesto düzenlediler ve firma hakkında suç duyurusunda bulundular.
Toplamda 70 işçinin çalıştığı fabrikada yaklaşık 50 işçi, maaşlarını alamamanın getirdiği mağduriyet nedeniyle tepki gösterdi. İşçiler, fabrika sahiplerine karşı şikayetçi olacaklarını ve haklarını arayacaklarını ifade ettiler.

Motosikletler kafa kafaya çarpıştı; Kazada ölü sayısı 3'e çıktı Motosikletler kafa kafaya çarpıştı; Kazada ölü sayısı 3'e çıktı

“MESAJLAR ATIYORUZ, ANCAK CEVAP ALAMIYORUZ”
İşçilerden Yasuman Akça, yaşadıkları süreci şu şekilde anlattı: "2015 yılında işe girdim. 3 ay sonra sorunlar başladı. İŞKUR üzerinden işe başladık, sonra sigortasız çalıştırıldık. 2018 yılından sonra sigortalı olarak çalışmaya başladık. Ancak o tarihten itibaren maaşlarımız iki üç ayda bir veya yarı yarıya ödenmeye başlandı. Fabrika yönetimi her dediğimizi yapıyoruz, ancak maaşlarımız zamanında ödenmiyor. Mesajlar atıyoruz, ancak cevap alamıyoruz. Bu sorun 2017 yılından beri devam ediyor. En son görüşmemizde bize maaşlarımızın ödeneceği söylendi, ancak işe devam etmemiz istendi. Ne zaman ve nasıl ödeneceği konusunda bir bilgimiz yok. Eğer yasal bir yol varsa  kendilerine karşı şikayetçi olacağız."

Çaycuma'da feci kaza! 1 ölü! Çaycuma'da feci kaza! 1 ölü!

“PATRONLAR SON MODEL ARABALAR İLE GEZİYOR”
Tekstil fabrikasında çalışan bir diğer işçi Arif Güneş ise; “Herkes çoluk çocuk okutuyor. Ben başkasından borç alıp yurda çocuğumu verdim. Patronlar son model arabalar ile geziyor. İşçilere gelince mi para yok? Kendisi yalandan mağduru oynuyor” ifadelerine yer verdi.
İşçilerin maaşlarını alamama sorunu, işçi hakları ve işverenler arasındaki yasal düzenlemelere uyulup uyulmadığını araştırmak için yetkililer tarafından incelenecektir. Haber: Fadime Yılmaz ELMA

Arabada ilişkiye giriyorlardı, yakalandılar! Sonrası utanç verici! Arabada ilişkiye giriyorlardı, yakalandılar! Sonrası utanç verici!

WhatsApp-Image-2023-09-11-at-16.17.36-(1)

Nail çolak hayatını kaybetti Nail çolak hayatını kaybetti

Kira anlaşmazlığında kan aktı! 1 ölü! Kira anlaşmazlığında kan aktı! 1 ölü!

WhatsApp-Image-2023-09-11-at-16.17.36

"Alnımdaki katil yazısını silin" "Alnımdaki katil yazısını silin"

Editör: Virda Şahin