Bir sipariş uygulaması aracılığıyla Zonguldak'taki bir AVM içerisinde bulunan pizza restoranından sipariş veren bir müşteri, gördükleri karşısında şok oldu. Pizzaya yapışık halde sineğin bulunduğunu gören baba olaya büyük tepki gösterdi.

8 madencinin öldüğü davada; 3 sanığa hapis,  6 sanığa beraat istendi! 8 madencinin öldüğü davada; 3 sanığa hapis, 6 sanığa beraat istendi!

Zonguldak’ta skandal görüntünün cezası ağır oldu! Zonguldak’ta skandal görüntünün cezası ağır oldu!

Sipariş uygulaması aracılığıyla bir baba kızı için pizza siparişi verdi.  Siparişini kızıyla birlikte açan müşteri, paketi açtıktan sonra pizzayı yemeye başladı. Ancak, o an kızının masum ifadesi tüm dikkatleri çekti. Küçük kız, pizza dilimini eline alırken, içinde sinek olduğunu fark etti ve şaşırmış bir şekilde babasına dönerek, "Baba, sineklerde pizza seviyormuş." dedi.

Ablasının evine yemek yemeye giderken, silahlı saldırıda öldü! Ablasının evine yemek yemeye giderken, silahlı saldırıda öldü!

SİNEKLİ SÜRPRİZ: BABA'NIN ŞOK ANI

Kızının bu şok ifadesi üzerine pizza dilimini eline alan baba, gözlerine inanamadı. Pizza dilimine yapışmış halde bulunan sinek, iştah kabartıcı bir manzara oluşturmaktan uzaktı. Olayın şokunu yaşayan baba, midesinin ayağa kalktığını hissederek tepki gösterdi.

3. Zonguldak günleri başlıyor!.. 3. Zonguldak günleri başlıyor!..

"BU MARKA BENİM İÇİN BİTMİŞTİR!"

Baba, yaşadığı tüyler ürperten anın ardından hızla restoran giderek, restoran çalışanlarına yaşanan bu iğrenç olayı dile getirdi. Müşteri, restoranın hijyenine olan güvenini tamamen yitirdiğini vurgulayarak,  "Bu marka benim için bitmiştir! Size afiyet olsun!" dedi.

Olay, AVM içerisindeki bu pizza restoranının itibarını sarsarken, müşterileri restoranların temizlik ve hijyen standartlarına daha fazla dikkat etmeye çağırıyor.

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

WhatsApp-Image-2023-11-05-at-16.03.11

Editör: Murat Barutçu