İkinci Amatör Küme’de 2023-2024 sezonu için geri sayım başladı. Merkez, Kilimli, Ereğli ve Çaycuma olmak üzere 4 grupta 31 takımın katılımıyla oynanacak yeni futbol sezonunda Kilimli grubunda mücadele edecek Cumayanı Gençlik Spor, hedefini Birinci Amatör Küme olarak belirledi.

Üst üstte ikinci şampiyonluğa çok yakın... Taner Çalova’dan büyük başarı Üst üstte ikinci şampiyonluğa çok yakın... Taner Çalova’dan büyük başarı

Antrenörlüğünü eski amatör futbolcu Hasan Fidan'ın yaptığı Cumayanı Gençlik Spor, Zonguldak Gençlergücü’nden Doğukan Baştürk, Batıkan Arslankaya, Karaelmasspor’dan Sercan Ustabaş, Karamanspor’dan kaleci Sezer Güney, Çatalağzı Demirspor'dan Cem Baran Esel, Mavi Şimşeklerspor’dan Mert Cevdet Uçar, Göbüspor’dan Berkin Yanaz ve  Elvanpazarcıkspor’dan Hamza Kocasoy’u ve mevcut kadrodaki Bulut Koçaklı ile Yusuf Adıgüzel’i 2023-2024 sezonu kadrosuna dahil etti.

Yenilenen kadrosuyla Kilimli grubunda sezona iddialı bir şekilde hazırlanan Cumayanı Gençlik Spor, Mart ayında başlayacak lig yarışında 1982 Kurtgücüspor, Çates Işıkspor, Kilimli 202 Gençlikspor, Muslu Belediyespor, Subatanspor ve Türkalispor’la şampiyonluk mücadelesi verecek.

Cumayanı Gençlik Spor yönetimi, 22 Mart’ta sona erecek transfer dönemi sonuna kadar takviyelere devam edip yeniden oluşturduğu kadrosunu daha da güçlendirecek.

Zorlu lig sezonunda şampiyon olup Birinci Amatör Küme’ye çıkmayı kafaya koyan Cumayanı Gençlik Spor yönetimi, bu doğrultuda Cumayanı halkı ve kulübe gönül veren tüm herkesten destek bekliyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ