Zonguldaklı tatilciler kaza yaptı: 14 yaralı Zonguldaklı tatilciler kaza yaptı: 14 yaralı

Kaza anı kamerada saniye saniye kaydedildi Kaza anı kamerada saniye saniye kaydedildi

Edinilen bilgiye göre olay, saat 19.30 sıralarında Tepebaşı Mahallesine bağlı Gözde Sokak’ta meydana geldi. Otomobilinde buzdolabında taşıdığı öğrenilen sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybederek önce başka bir otomobile çarptı, sonrasında üzerindeki bariyerleri yıkıp istinat duvarından aşağı düştü.

Araç istinat duvarı ile apartmanın arasındaki boşluğa düşen araç alev aldı. Alevler bir anda apartmanın birinci katındaki daireye sıçradı. Öte yandan, kaza yapan aracın sürücüsü bir madenci tarafından kurtarıldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sürücü ilk tedavisinin ardından Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. İtfaiye ekiplerinin uzun süreli uğraşları sonucunda yangın söndürüldü.

Araç vinç marifeti  ile bulunduğu yerden çıkarılarak götürüldü. Apartman dairesinde ise maddi hasar oluştu. (Haber ve Fotoğraf: Fadime YILMAZ ELMA- Video: İHA)

Zonguldak bu olayı konuşuyor! Dolmuş şoförü cinsel fantezi yaptı, karısına yakalandı Zonguldak bu olayı konuşuyor! Dolmuş şoförü cinsel fantezi yaptı, karısına yakalandı

Alkan-Şıhanlıoğlu ailelerinin mutlu günü Alkan-Şıhanlıoğlu ailelerinin mutlu günü

WhatsApp-Image-2024-03-03-at-20.26.12

Borç verdiği kişiden parasını geri alamayınca kaçırıp kemiklerini kırdı Borç verdiği kişiden parasını geri alamayınca kaçırıp kemiklerini kırdı

WhatsApp-Image-2024-03-03-at-20.25.37

Akılalmaz olay! Eşini başka erkekler için zorladı Akılalmaz olay! Eşini başka erkekler için zorladı

WhatsApp-Image-2024-03-03-at-20.25.42

Zonguldak’ta nefes kesen arama! Voltaj sayesinde bulundu! Zonguldak’ta nefes kesen arama! Voltaj sayesinde bulundu!

WhatsApp-Image-2024-03-03-at-20.25.54

Editör: Murat Barutçu