ÖZEL - Zonguldak’ın ilçesinde E.K. İsimli şahıs Pazarcı esnafına uyguladığı fahiş fiyat nedeniyle iş yerinde darp edildi.

Edinilen bilgiye göre olay bugün sabah saatlerinde Kilimli’de meydana geldi. E.K. geçtiğimiz hafta işletmesini yaptığı kıraathanede Pazarcı esnafının içtiği iki çay ve bir limonataya 80 TL istedi. Pazarcı esnafı ise fazla para istediğini dile getirse de ücreti ödedi. Buna karşılık E.K. parayı esnafın yüzüne fırlattı. Çıkan kısa süreli tartışmanın ardından esnaf kıraathaneden uzaklaştı.

Kilimli’de mutlu son! İşçiler hakkını aldı Kilimli’de mutlu son! İşçiler hakkını aldı

E.K. daha sonra esnafın numarasını bularak iletişime geçti. Telefon görüşmesi sırasında E.K. ile esnaf arasında sinkaflı cümleler kuruldu.

Pazarcı esnafının yakınları ayrıca olayların soğuması için E.K.’ye iş yerini iki hafta açmamasını söylediler. Olayın üzerinden 101 hafta geçmesine rağmen iş yerini açan E.K. bugün pazar esnafının tepkisiyle karşılaştı.

Çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. E.K. esnaflar tarafından darp edildi. Darp nedeninin ise E.K.’nin, pazarcı esnafının eşine küfür etmesinden kaynaklandığı öğrenildi.

Öte yandan E.K. Bir süre önce aynı iş yerinde karısını ve iki çocuğunu rehin almış ve onları yakmakla tehdit etmişti. (Haber: Fadime YILMAZ ELMA)

Editör: Murat Barutçu