Zonguldak'ta fırtına nedeniyle trafolarda meydana gelen elektrik arızalarının çözülmemesi vatandaşların tepkisine neden oldu. Fırtınanın üzerinde yaklaşık 60 saat geçmesine rağmen sorunun çözülmediğini dile getiren vatandaşlar zor duruma düştüklerini ifade ettiler. Isınma sorunu başta olmak üzere evde cihaza bağlı yaşayan vatandaşlar durumun çözümünü istiyor.

60 SAATTİR ELEKTRİK YOK

Zonguldak'ta cumartesi günü başlayan ve pazar günü de devam eden fırtına sonrasında kent genelinde çok sayıda ev, iş yeri zarar görürken, çok sayıda mahallede de elektrik arızası meydana geldi. Yeşil Mahalle'de trafodan kaynaklı yaşanan sorun nedeniyle elektrik kesintisi meydana geldi.

Yaşanan elektrik kesintisi sonrasında mahalleliler ENERJİSA ekiplerine ihbarda bulundular.

Fırtınanın üzerinden yaklaşık 60 saat geçmesine rağmen sorunun çözülmediğini dile getiren mahalleliler bir an evvel çözüm üretilmesi gerektiğini vurguladılar.

KEİPA Zonguldak Toplantısında Filistin'e destek vurgusu KEİPA Zonguldak Toplantısında Filistin'e destek vurgusu

"ISINAMIYORUZ, HASTALARIMIZ VAR"

Elektrik olmadığı için ısınamadıklarını ifade eden mahalle halkı ENERJİSA'ya ya tepki gösterdi. Bazı vatandaşlar, " Pazar gününden bu yana  mahallede elektrik yok. Kabul ediyoruz büyük afetti ama üzerinden kaç saat geçti. Defalarca ihbarda bulunduk. Fakat hiç bir çalışma yapılmadı.Bu sorunun çözülmesini istiyoruz. Ne ısınabiliyoruz nede hastalarımıza bakıyoruz. Evde yaşlılarımız var bakıma muhtaç olanlar var. Yetkililerden bu konuda destek istiyoruz." şeklinde konuştular. (Sertaç Özdemir)

enerjisaya tepki-2

enerjisaya tepki-1

Editör: Muhammet