Uzman Dr. Gözde Bulanık’ın sahibi olduğu klinik Zonguldaklıların hizmetine açıldı.

Özel Level Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Murat Bulanık’ın eşi Dermatoloji uzmanı Dr. Gözde Bulanık’ın sahibi olduğu Dermatoloji Kliniği açıldı.

Acılık Tatoğlu Plaza’da hizmete giren kliniğin açılışına; Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Level Hastanesi Başhekimi Dr. Murat Koca, sağlık uzmanları, doktorlar ve davetliler katıldı.

Açılış kurdelesini keserek “hayırlı olsun” temennisinde bulunan Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan; “Dermatoloji Kliniği’nde vatandaşlarımızın dertlerine ekibinizle beraber derman olacağınıza inanıyorum. Zonguldak’ta bu tür yatırımlar bizleri de mutlu ediyor. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Uzman Dr. Gözde Bulanık 2013 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Deri ve zührevi hastalıklar ihtisasını Bülent Ecevit Üniversitesi’nde tamamladı. 2 yıllık İstanbul görevinin ardından Zonguldak Merkez Tatoğlu Plaza’da Dermatoloji Kliniğini açtı.

Dermatoloji Kliniğinde; dermatolojik muayene, kozmetik işlemler, cihaz ve lazer tedavileri gerçekleştirilecek. Haber: Seçkin KIRARSLAN

'... tadında', '... lezzeti', '... keyfi' gibi ibarelere yasak geliyor! ‘Mış’lı ürün satmak yasak… '... tadında', '... lezzeti', '... keyfi' gibi ibarelere yasak geliyor! ‘Mış’lı ürün satmak yasak…

3-482-72

Editör: Seçkin