Kargo aracı devrildi! 1 ölü, 1 yaralı! Kargo aracı devrildi! 1 ölü, 1 yaralı!

Zonguldak Cumhuriyet Halk Partisi il, ilçe ve parti üyeleri tarafından birlik ve beraberlik yürüyüşü gerçekleştirildi. Yürüyüşe Zonguldak Belediye Başkan adayı Tahsin Erdem, CHP İl Başkanı Devrim Dural, CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, parti üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Yürüyüş, Maden Mühendisleri Odası önünden başlayarak madenci anıtına kadar devam etti. Zonguldak Belediye Başkan adayı Tahsin Erdem ve parti üyeleri, sloganlar atarak halkı selamladı.

Madenci anıtında yapılan konuşmanın ardından Devrim Dural, "Zaferi kazanacağız. Bunun müjdesini size getirmeye geldik. Bu başarıyı İstanbul'da bir kere değil, iki defa; Ankara'da ve İzmir'de elde ettik. Bugün Türkiye nüfusunun yarıdan fazlasını Cumhuriyet Halk Partili belediyeler yönetiyor. Şu anda ilimizde on bir, on iki tane Cumhuriyet Halk Partili belediye bulunuyor. Emin olun, bu rakam daha da artacak. Bize güvenin, bize inanın. Biz size inanıyoruz. Bazıları 'bunlar başaramaz' diyor, ama Çaycuma'da başardık, Ereğli'de başardık, Devrek'te başardık, Zonguldak'ta da başaracağız. Herkes bunu görecek. İmar ve yolsuzluğun değil, rahatın değil, halkın izinde, halkın peşinde, halkın yararına, toplumcu, paylaşımcı, katılımcı, şeffaf, dürüst, namuslu belediyeciliği Zonguldak'a getireceğiz" şeklinde konuştu.

Ardından konuşan Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem, "Zonguldak için başlattığımız yürüyüşün ilk buluşmasına hoş geldiniz. Hoş bulduk. Tanrı'ya kulak veren, yirmi sekiz onur veren, omuz veren bütün yol arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Yıkmaya değil, yapmaya geliyoruz. Kavga etmek yok, kibirlenmek yok, partizanlık yok. Barışmak var, kucaklaşmak var. Tevazu, liyakat, bilim, hoşgörü, demokrasi ve halkın iktidarı için bugün buradayız. Kuvayi Milliyeciler, dava arkadaşları, sivil toplum örgütleri, muhtarlar, sendikalar, işçiler, memurlar, emekliler, gençler, aydınlar, öğrenciler, akademisyenler; bu kenti hep birlikte yöneteceğiz. 'Ben yaptım oldu' devri bitecek. Otuz bir Mart akşamı baharı birlikte karşılayacağız. Bugün buraya katıldığınız ve bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum." dedi. (Sertaç Özdemir)

TAHSIN ERDEM YURUYUS ZONGULDAK (10)-min

TAHSIN ERDEM YURUYUS ZONGULDAK (3)-min

TAHSIN ERDEM YURUYUS ZONGULDAK (7)-min

Ali Koçal ve Akdemir Başkan Erdem’i kutladı Ali Koçal ve Akdemir Başkan Erdem’i kutladı

TAHSIN ERDEM YURUYUS ZONGULDAK (1)-min

TAHSIN ERDEM YURUYUS ZONGULDAK (2)-min

Editör: Virda Şahin