Zonguldak Belediyesi, çocukları hafta sonunda tiyatronun renkli dünyasıyla buluşturmaya hazırlanıyor. 7 Kasım 2026 Cumartesi günü düzenlenecek etkinlikte, Devran-ı Alem Tiyatrosu tarafından dört farklı çocuk oyunu sahnelenecek. Gün boyunca devam edecek gösterimlerin tamamı ücretsiz olacak.

ZONGULDAK'TA ÇOCUKLARA DÖRT FARKLI TİYATRO OYUNU

BAKKA ve ZTSO'dan Zonguldak için yatırım görüşmesi
BAKKA ve ZTSO'dan Zonguldak için yatırım görüşmesi
İçeriği Görüntüle

Belediyenin çocuklara yönelik kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında hazırlanan programda, sevilen masal kahramanları sahneye taşınacak.

Devran-ı Alem Tiyatrosu oyuncuları, çocukların hayal dünyasına hitap eden dört ayrı oyunla minik izleyicilerin karşısına çıkacak.

Programda Çizmeli Kedi, Peter Pan Kör Korsan Geri Dönüyor, Kırmızı Başlıklı Kız ve Ormanın Fısıltısı adlı oyunlar yer alacak.

İLK GÖSTERİ SAAT 13.00'TE BAŞLAYACAK

7 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirilecek etkinliğin ilk oyunu saat 13.00'te başlayacak.

Çocuklar, gün boyunca farklı saatlerde sahnelenecek gösterilere katılabilecek.

Tiyatro gösterim programı:

Saat

Tiyatro oyunu

13.00

Çizmeli Kedi

14.30

Peter Pan Kör Korsan Geri Dönüyor

16.00

Kırmızı Başlıklı Kız

17.30

Ormanın Fısıltısı

TÜM TİYATRO GÖSTERİLERİ ÜCRETSİZ

Zonguldak Belediyesi, çocukların kültür ve sanat etkinliklerine katılımını desteklemek amacıyla dört gösterimin de ücretsiz olacağını duyurdu.

Belediye tarafından yapılan açıklamada, çocukların keyifli bir gün geçirmesi için hazırlanan programa tüm miniklerin davetli olduğu belirtildi.

AİLELERE 7 KASIM DAVETİ

Zonguldak Belediyesi, 7 Kasım Cumartesi günü düzenlenecek tiyatro etkinlikleriyle çocuklara eğlenceli bir hafta sonu yaşatmayı hedefliyor.

Birbirinden farklı dört oyunla çocukların hem eğlenmesi hem de tiyatroyla buluşması amaçlanıyor.

Muhabir: Arife Güleryüz