65 yaş üstü toplu taşımanın ücretsiz olması tartışması ile ilgili birçok ilde “Ücretli” olması yönünde karar alınıyor. Konu ile ilgili çok sayıda ilde gerekli adımlar atılarak, 65 yaş üstü vatandaşlardan toplu taşıma hizmetinden para alınacak. “Emekli şehri” olarak tabir edilen Zonguldak’ta özel halk otobüsü işletmecisi ise konu ile ilgili en az mağdur olan iller arasında yer alıyor.

TCMB, faizi yüzde 50 seviyesinde sabit tuttu! Sıkı para politikasına devam! TCMB, faizi yüzde 50 seviyesinde sabit tuttu! Sıkı para politikasına devam!

Daha önceki yıllarda toplu taşıma hizmeti veren şirketlerle ciddi sıkıntılar yaşayan Zonguldak Belediyesi, ER-Kar Turizm Taşımacılık şirketinin de vatandaşlarda aynı mağduriyete neden olmaması açısından, gazeteci, emniyet mensubu ve  65 yaş üstü vatandaşların ücretlerini karşılıyor.

Öte yandan, Zonguldak’ta 1 günde özel halk otobüslerini ücretsiz olarak 3 bin-3 bin 500 arası vatandaş ücretsiz kullanıyor. Halk otobüsünü ücretsiz kullanabilmeleri nedeniyle özellikle 65 yaş üstü vatandaşlar gün içerisinde sıkça değerlendiriyorlar.

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Selim Alan’ın uyardığı çayevi mühürlendi! Selim Alan’ın uyardığı çayevi mühürlendi!

Karadeniz’de ‘felaket’ alarmı! Zonguldak batıyor! Karadeniz’de ‘felaket’ alarmı! Zonguldak batıyor!

Denetim başladı 3 hafta sürecek Denetim başladı 3 hafta sürecek

Editör: Murat Barutçu