2. Ligde, “İşçi Milli takımı” diye lanse edilen Zonguldakspor’un resmi lig maçlarında giydiği ve futbolcular tarafından tek tek imzalanan forma, kulüp yönetimi tarafından dijital ortamda açık artıma usulü satışa çıkarılacak. Formadan elde edilecek gelirle kulübe para girdisi sağlanacak.

Zonguldakspor’un, Stadyum ve Taraftardan Sorumlu yönetim kurulu üyesi aynı zamanda Ereğli sorumlusu Fatih Topçu’nun kulübe maddi gelir sağlamak adına hayata geçirdiği forma projesi kapsamında, futbolcuların yanı sıra Kulüp Başkanı Salih Demir, AŞ Başkanı Hakan Hürfikir, teknik direktör Şenol Demir ve yönetim kurulu üyelerinin imzasını taşıyan 67 numaralı özel forma, sosyal medya üzerinden yapılacak açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak.

İlk etapta tek formayla başlayacak “imzalı forma satış projesi” ilginin fazla olması halinde süreklilik kazanacak.

17 Mart Cuma (bugün) saat 21.00’de başlayıp 22 Mart Çarşamba günü saat 24.00’e kadar devam edecek açık artırmada, en yüksek teklifi yapan kişi ya da taraftar, kırmızı-lacivertli özel formanın sahibi olacak. Açık artırmaya Zonguldak’ın yanı sıra il ve yurt dışından da katılım sağlanabilecek.

Stadyum ve Taraftardan Sorumlu yönetici Fatih Topçu’nun, facebook (Fatih Topcu) ve ınstagram (@fatihtopcu0067) hesaplarından yapılacak açık artırma neticesinde formaya sahip olan kişi ile verdiği teklif, 23 Mart Perşembe günü spor kamuoyuna duyurulacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ