Zonguldak’ta, 1960 yılından bu tarafa lokanta işletmeciliği yapan 67 yaşındaki koyu Zonguldakspor taraftarı Şakir Uçar’a, Zonguldaksporlu futbolculardan sürpriz ziyaret. Çocukluktan bu yana Zonguldakspor’la yatıp Zonguldaksporla kalkan Uçar, 19 Mart Pazar (yarın) günü Bursa deplasmanında Karacabey Belediyespor’la oynanacak 27’nci hafta maçı öncesi futbolculardan galibiyet sözü aldı.

Şehrin en eski lokanta işletmecilerinden biri olan Şakir Uçar, koyu bir Zonguldakspor taraftarı. Her sezon başında sezonluk kombine kartını alarak kulübe maddi yönden destek sağlayan, iç sahada oynanan hiçbir maçı kaçırmayan, yönetim tarafından zaman zaman kulübe maddi gelir sağlamak için uygulamaya konulan projelere imkanları ölçüsünde katkı veren Şakir Uçar, Zonguldaksporlu futbolcuların Karacabey Belediyespor maçı öncesi yaptığı ziyaretten çok memnun kaldı.

Oğlu Serdar Uçar’ın İncivez Kamelya Sokak’ta işlettiği Black Çekirdek Kafe’de gerçekleşen buluşmada, Ercüment Eray Ataklı, Alper Aşkın, Egemen Yaylı, Mümin Uyar ve Tarık Akcan’la bir araya gelen Şakir Uçar, bir süre sohbet ettiği futbolculardan galibiyet sözü aldı.

Kaptanlardan Ercüment Eray Ataklı, daha önce bir çok kez ziyaret edip imzalı forma verdiği Şakir ustanın Zonguldakspor’a olan sevgisini çok iyi bildiğini belirtirken, Karacabey Belediyespor maçında atılacak her golü ve alacakları 3 puanı kendisine armağan edeceklerini kaydetti.

Ercüment’in bu sözleri üzerine yüzü mutluluk dolu ifade alan Şakir Uçar, Karacabey’deki 90 dakika mücadelesini büyük heyecanla takip edeceğini ifade etti.

Futbolcuların sürpriz ziyaretiyle çok mutlu olan Şakir Uçar, “Kendimi bildim bileli Zonguldakspor’u tutuyorum. Bizim için önce şehir takımı gelir. Zonguldaksporlu olmak beni ayrıcalıklı kılıyor. Çocukluktan bu yana taraftarı olduğum Zonguldakspor kazanınca dünyalar benim olur. Duyarlı bir taraftar olarak her sene kombinemi alırım. Kulübün her türlü projesine katkı sağlamaya çalışırım. Yeter ki Zonguldakspor yaşasın, daha iyi yerlerde olsun. Böylesine sevgi beslediğimim takımda oynayan futbolcuların ziyareti beni çok mutlu etti. Karacabey Belediyespor maçı öncesi hepsine başarı diledim. Onlarda bana 3 puan sözü verdi. Yarın ki maçta takımdan tek beklentim galibiyet. Bu hafta inşallah tüm şehrin yüzü gülecek” şeklinde konuştu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ