Başarılı teknik adam anjiyo oldu... Durumu çok iyi Başarılı teknik adam anjiyo oldu... Durumu çok iyi

Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Ereğli Belediyespor'un önceki gün 2023-2024 sezonu için anlaşmaya vardığı Zonguldaklı teknik direktör Cahit Terzi, kendisi için düzenlenen imza töreninde konuştu. Tecrübeli çalıştırıcı, Eflatun-Beyazlı kulübün 1. Lige kadar çıkması gerektiğine dikkat çekti.

Ereğli Belediyespor yeni teknik direktörü Cahit Terzi için imza töreni düzenledi. Ereğli Belediye Başkanı aynı zamanda Kulüp Başkanı Halil Posbıyık’ın makamında düzenlenen törende, İkinci Başkan Halil Bozkuş, As Başkan Akın Katı ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

Kendisini 2023-2024 sezonu için Ereğli Belediyespor’a bağlayan imzayı atan Cahit Terzi, 22 yıl aradan sonra tekrar görev yapacağı Ereğli Belediyespor’da olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Geçmişte profesyonel lig döneminde Ereğli Belediyespor’da çalıştığını, kulübün iç yapısını ve camianın beklentisini çok iyi bildiğini dile getiren Terzi, yıllardır hayali kurulan 3. Lig’e bu sezon kesinlikle çıkacaklarına vurgu yaptı.

PROFESYONEL LİGE ADIMIMIZI ATACAĞIZ

Ereğli Belediyespor Kulübü’nün büyük bir camia olduğunu, dolayısıyla 1. Lige kadar çıkması gerektiğini belirten Zonguldaklı teknik adam, “Uzun yıllar sonra yeniden Ereğli Belediyespor’da olmak mutluluk verici. Buraya taraftarın beklentilerini karşılamak için geldim. Ereğli Belediyespor büyük bir camia. Başkanımızda daha önce profesyonel ligde iki sene birlikte çalışmıştık. Ereğli’yi çok iyi biliyorum. Buranın yeni 3. Lig değil, 1. Ligdir. 1. Lige kadar çıkılması gerektiğini düşünüyorum. Bu şehir, bu camia çok büyük. Yeni sezonda hedeflenen 3. Lige çıkacağız. Profesyonel lige adımımızı atacağız. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın. Beklentilere karşılık vereceğim. Zonguldakspor ve Orduspor'da yaşadığım şampiyonlukları Ereğli Belediyespor'da tekrarlayacağım” dedi.

CAHİT HOCAYLA ANLAŞMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ

Başkan Halil Posbıyık, Cahit Terzi’nin bu sözleri üzerine, “Cahit Terzi kendisini ispatlamış bir insan. Kendisini çok eskiden bu yana tanırım. Zaman zaman yönetimlere tavsiye etmiştim. Bugüne kısmetmiş. Birçok teklif almasına rağmen Ereğli Belediyespor’u tercih etti. Cahit Terzi’yle anlaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu sene ideallerimiz çok büyük. Cahit Terzi bu doğrultuda bize futbol önderi olacaktır.” şeklinde konuştu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

e2-1e1-1

Editör: Hüseyin EKİNCİ