Yazar Diş Hekimi Bülent Demircioğlu, hafta sonu Zonguldaklı okurlarıyla buluşarak keyifli bir etkinliğe imza attı. D&R'ın destekleriyle Esas 67 Burda Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde gerçekleşen imza ve söyleşi günü, Zonguldaklılar tarafından büyük ilgi gördü.

"Sırlarımız Kadar Hastayız" ve "Ben Annemim Sırlarıyım" adlı iki kitabının yanı sıra "Sırtımdaki Ruh İzi" adlı üçüncü kitabını da çıkaran Yazar Demircioğlu, okurlarıyla buluşarak kitapları hakkında bilgiler verdi ve merak edilen soruları cevapladı. Sıcak bir sohbet ortamında geçen söyleşi sonunda, Yazar Demircioğlu, okurlarına kitaplarını imzaladı.

Berfin bebek için kermes düzenlenecek Berfin bebek için kermes düzenlenecek

Etkinliğin sonunda, Kozlu Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Erman Arslanyılmaz, Yazar Dt. Bülent Demircioğlu'na günün anısına madenci saati hediye etti.

Etkinlik ve Zonguldak'la ilgili düşüncelerini dile getiren Demircioğlu, "Yeşili unutmuşuz. Zonguldak’ı görünce, yeşil neymiş tekrar hatırladım. Karadeniz'in sıcak insanları beni çok güzel karşıladı. Beni yalnız bırakmayan Zonguldak halkına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tekrar görüşmekte dileğiyle" ifadelerini kullandı.

Zonguldak'ın tarihi ve doğal güzelliklerine hayran kalan Yazar Demircioğlu, gezdikten sonra Bartın'ın Amasra ilçesine doğru yol aldı.

Whats App Image 2024 04 29 At 13.41.43 (2)

Whats App Image 2024 04 29 At 13.41.44

Whats App Image 2024 04 29 At 13.41.43

Muhabir: Ersen Berk ÇELİK