Merkez Hakem Kurulu’ndan (MHK) Zonguldaklı hakem Eren Gökmen’e önemli görev. B klasman hakemi, Türkiye Futbol Federasyonu’nun bu sezon uygulamaya koyduğu Rezerv Ligde, Medipol Başakşehir ile Yukatel Kayserispor arasında oynanacak 3’üncü hafta maçında görev yapacak.

2011 yılında başladığı hakemlikte Zonguldak’ı, B klasman kategorisinde temsil eden ayrıca kısa bir süre önce Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından klasman hakemlerine yönelik olarak düzenlenen ve Video Yardımcı Hakem sayısının artırılması amaçlanan VAR Sertifikasyon eğitim kursuna çağırılan Gökmen’e, 2022-2023 sezonunun ilk maç görevi geldi.

B klasmanın tecrübeli hakemi, Rezerv Ligde 3 puanla 11’inci sıradaki Medipol Başakşehir ile 4 puanla 4’üncü sıradaki Yukatel Kayserispor arasında oynanacak 3’üncü hafta maçında düdük çalacak. 22 Ağustos Pazartesi günü saat 17.00’de Fatih Terim Spor Kompleksi’nde oynanacak karşılaşmada, Gökmen’in yardımcılıklarını Hüseyin Can ile Harun Terin yapacak. Bu müsabakayla birlikte Eren Gökmen, 2022-2023 sezonunun ilk resmi müsabakasını yönetecek.

Zonguldaklı klasman, en son 2021-2022 sezonunda Afjet Afyonspor ile Sivas Belediyespor arasında 17 Nisan’da oynanan ve 1-1 berabere biten TFF 2. Lig maçını yönetmişti.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi