Zonguldaklı futbol adamı Selahattin Çelik, AK Parti’den Bursa Orhangazi Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını koydu. Zonguldaklı hemşehrilerinden tam destek alan Çelik, yılların verdiği bir tecrübeye sahip. Spordan sanata kadar birçok farklı alanda başarılı çalışmaları bulunan Çelik, “Halka hizmet” anlayışıyla çıktığı yolda, Orhangazi’nin marka değerini yukarıya çıkarmak istiyor.

Zonguldak ve Bursa Orhangazi’de herkesin yakından tanıdığı ve çok sevdiği Selahattin Çelik, uzun yıllar futbolun her kademesinde görev sorumluluğu üstlendi. Zonguldaklı futbolseverlerin Orhangazi Belediyespor Kulüp Başkanı unvanıyla tanıdığı Selahattin Çelik, Başkan ve yönetici olarak uzun yıllar futbolun içinde kaldı. Spora ve sporcuya değer veren düşüncesiyle Orhangazi başta olmak üzere Türk futboluna başarılı bir şekilde hizmet eden Çelik, aynı düşünceler ışığında aday adaylığını açıkladığı Orhangazi’ye, bu defa Belediye Başkanı olarak hizmet etmeyi hedef edindi.

Yılların verdiği tecrübe ve liderlik vasıflarıyla Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan ve akabinde hiç vakit kaybetmeden yaptığı ziyaretlerde vatandaşla bir araya gelerek hayata geçirmeyi düşündüğü projelerine dair bilgiler aktaran  Selahattin Çelik, Orhangazi’nin marka değerini yukarıya çıkarmaya yönelik bir hedef planlaması içinde.

“Orhangazi’nin geleceğine birlikte yön vermek için geliyoruz” sloganıyla yola koyulan Orhangazi Belediye Başkan aday adayı, bu süreçte Bursa ve Orhangazi’nin yanı sıra Zonguldaklı hemşehrilerinin tam desteğini almış durumda.

Orhangazi’de ziyaret ettiği her yerde büyük bir sevgiyle karşılanan, Zonguldak’tan da özellikle sosyal medya üzerinden büyük övgü ve tebrik alan Selahattin Çelik, gülen yüzü, enerjisi ve karizmasıyla farklı bir aday adayı kimliği ortaya koyuyor. Kısa sürede halkın sempatisini kazanarak aday adaylığını koyduğu Orhangazi’nin umut ışığı olan Çelik’in aday gösterilmesi halinde başkanlığı kazanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Orhangazi’de büyük bir kesimi arkasına alarak gözle görülür bir oy potansiyeli oluşturan Selahattin Çelik, aday adaylığına ilişkin olarak, “Bursa Orhangazi ve Zonguldak’ta sporla iç içe geçen bir yaşam sürdürdüm. Bu süreçte büyük tecrübeler edindim. Spora ve sporcuya her zaman destek verdim, onların gelişmesi adına yapılan projelerin her zaman içinde bulundum. Şimdi de Orhangazi Belediye Başkanı olarak saygıdeğer halkıma hizmet etmek istiyorum. Orhangazi’nin marka değerini yukarıya çıkarmak için çok önemli projelerimiz var. Orhangazi'nin potansiyelini daha yukarı çıkarmak ve kalkınmasına katkıda bulunmak için buradayım. Hemşerilerimizin destekleriyle bu kutlu yolda ilerleyeceğimize inanıyorum." şeklinde ifadelerde bulundu.

SPOR SERVİSİ

Cumayanı Gençlikspor’a Şenol Güneş eli değdi! Bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti Cumayanı Gençlikspor’a Şenol Güneş eli değdi! Bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti

Editör: Hüseyin EKİNCİ