Merkez Hakem Kurulu’na (MHK) bağlı Bölgesel Hakem Atama Kurulu, Zonguldaklı bölgesel hakem Enis Akça’yı, 14’üncü grupta çok kritik bir maça atadı. Genç bölgesel, 46 puanla 4’üncü sıradaki İstanbul Feriköy ile 57 puanla 3’üncü sırada yer alan Altınova Belediyespor arasında oynanacak karşılaşmayı yönetecek.

Bölgesel klasmana yükseldikten sonra düdük hakemi olarak görev aldığı Gölbaşı Belediyespor-Kavaklıderespor, Boyabat 1868-1926 Polatlı Belediyespor, Gazi Mahallesispor-Saruhanlı Belediye FK maçlarındaki başarılı yönetimi ve aldığı yüksek gözlemci notlarıyla bölgesel klasmanda dikkat çeken hakemler arasına giren Akça, sezonun son haftasında MHK bünyesindeki Bölgesel Hakem Atama Kurulu'ndan ödül niteliği taşıyan maç görevi aldı.

Akça, 14'üncü grupta İstanbul takımları Feriköyspor ile Nişantaşıspor’un puantaj cetvelindeki sıralaması dolayısıyla kritik bir önem kazanan Feriköyspor-Altınova Belediyespor maçına atandı. Bu maçla birlikte 4’üncü Bölgesel Amatör Lig maçına çıkacak olan Akça’nın, söz konusu maçta yardımcılıklarını, yine Zonguldak bölgesinden bölgesel yardımcı hakemler Arif Emre Harmanbaşı ile Melih Kaya yapacak. Karşılaşmada 4’üncü hakem sorumluluğunu Zonguldaklı bölgesel hakem Mücahit Karakurt üstlenecek.

Feriköy-Altınova Belediyespor arasındaki mücadele, 16 Nisan Pazar günü saat 15.00’te İstanbul Feriköy Stadı’nda oynanacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Üzülmezspor ile Perşembe Belediyespor arasındaki final ilk ayak maçına bölgesel hakem atandı Üzülmezspor ile Perşembe Belediyespor arasındaki final ilk ayak maçına bölgesel hakem atandı

feriferi1

Editör: Hüseyin EKİNCİ