2. Lig Beyaz grupta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor’un 3’üncü sıradaki Bucaspor 1928 ile 28 Aralık Perşembe günü (yarın) oynayacağı erteleme maçının hakemleri belli oldu.

Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda saat 14.00’te başlayacak karşılaşmaya, Merkez Hakem Kurulu tarafından Ankara bölgesinden B klasman hakemi Emre Kaan Çalışkan atandı. Çalışkan’ın yardımcılıklarını Balıkesir bölgesinden B klasman yardımcı hakemi Volkan Esen ile Konya bölgesinden B klasman yardımcı hakemi Gökhan Yüksel yapacak. Karşılaşmanın 4’üncü hakemi, Ankara bölgesinden C klasman hakemi Evren Aydoğan.

Filyos Ateşspor ile Velioğlu Gelişimspor Süper Amatör Lige yükseldi... Hoş geldiniz Filyos Ateşspor ile Velioğlu Gelişimspor Süper Amatör Lige yükseldi... Hoş geldiniz

ZONGULDAK’LA İLK MAÇ

Başkent bölgesi hakemi, Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda yöneteceği maçla, meslek kariyerinde Zonguldak Kömürspor’un ilk kez maçına çıkacak. Çalışkan, Bölgesel Amatör Ligde görev yaptığı dönemde Zonguldak’ta, Kilimli Belediyespor’un Paşabahçe, Kozlu Belediyespor’un Kurtuluşspor’la oynadığı maçları yönetmişti.

BUCASPOR’LA 6 MAÇ

Emre Kaan Çalışkan, konuk ekip Bucaspor 1928’in ise 6’ncı kez maçını yönetecek. İlginçtir, Başkent bölgesi hakeminin düdük çaldığı 5 maçın 5’i de Bucaspor’un galibiyetiyle sonuçlandı.

2018-2019, 2019-2020, 2022-2023, ve 2023-2024 sezonlarında Karaköprü Belediyespor, Manisaspor, Sarıyer, Artvin Hopaspor ve Bursaspor’la oynadığı maçlarda düdük çalan Çalışkan’ın görev yaptığı bu maçlarda Bucaspor, 1-0, 2-1 ve üç defa 3-0’lık galibiyetler elde etti.

2. LİGDE 10’UNCU MAÇI OLACAK

Başkent bölgesi hakemi, erteleme maçıyla beraber 2. Ligde 10’uncu defa düdük hakemi olarak görev yapacak.

Emre Kaan Çalışkan, 2. Ligde en son18 Kasım’da, Altınordu-Afyonspor maçını yönetti. Bu maçın ardından Eyüpspor-Manisa FK arasında oynanan Trendyol 1. Lige’e 4’üncü hakem olarak gitti, peşine de 6 Aralık’ta Göztepe-1461 Trabzon FK arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçını yönetti. Çalışkan’ın, 3. Ligde 39, Türkiye Kupası’nda 4 maçlık deneyimi var.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ