Zonguldak’ın Devrek İlçesine bağlı Çaydeğirmeni Beldesinde 6’ncı etap TOKİ çalışmalarına yakında başlıyor.
Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş yaptığı açıklamada, “Bir büyük projeye daha ya bismillah dedim” dedi.
Alınan bilgiye göre, TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca Çaydeğirmeni’ne gelerek beldede yapılacak 6’ncı etabın yapılacağı alanda Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ile birlikte  incelemelerde  bulundu.
Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş açıklamasında, “TOKİ Finansman Daire Başkanı  Ayhan Karaca ile beraber Çaydeğirmeni’mizde TOKİ 6’ncı etabın yapılacağı alanda incelemelerde bulunduk. TOKİ 6’ncı etap hak sahibi olacaklara şimdiden hayırlı olsun. Desteklerini her zaman yanımızda hissettiğim değerli milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.
ÇaydeğirmeniBelediye Başkanı Satılmış Gebeş, Beldenin nüfus olarak il genelinde en fazla artan bölgesi haline geldiğini kaydederek, “Çaydeğirmeni Zonguldak’ın cazibe merkezi haline gelmiştir. Halkımızın yoğun taleplerini karşılama adına 6’ıncı etap TOKİ konutlarına başlayacağız. Başka Sayın Cumhurbaşkanımız, Milletvekillerimiz, TOKİ Başkanımız ve tüm TOKİ çalışanları dan bölgem insanı adına yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.  (Haber Merkezi)

Siyasilerin gölgesinde 1 Mayıs! Siyasilerin gölgesinde 1 Mayıs!

zonguldakın cazibe merkezi-2

zonguldakın cazibe merkezi-1

Editör: Muhammet