Gece kulübünde kavga ettikten sonra intihar etti! Gece kulübünde kavga ettikten sonra intihar etti!

Zonguldak'ta yaşayan bir vatandaş, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşıma, kentin uyuşturucu ve silah sorununa dikkat çekerek bir yanıt verdi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, göreve geldiği günden bu yana ülke genelinde başarılı operasyonlara imza atmış ve suçla mücadele konusundaki kararlı duruşuyla biliniyor. Son olarak, İstanbul, Ankara ve İzmir'de düzensiz göçmenlere yönelik düzenlenen "Kalkan-6" operasyonunda 121 düzensiz göçmenin yakalandığını paylaşmıştı.
Bu paylaşıma Zonguldaklı bir vatandaşın yaptığı yorum dikkat çekti. Şahıs, "Polisimizi caddelerde görmek istiyoruz huzur için ama ne yazık ki göremiyoruz, özellikle Zonguldak, Kozlu, Kilimli. Uyuşturucu silah almış başını gidiyor." ifadesini kullanarak kentteki güvenlik sorunlarına vurgu yaptı.

Vatandaşın bu yorumu, kentin güvenlik endişeleri ve yerel yönetimlerin bu konudaki sorumlulukları hakkında kamuoyunda bir tartışma başlattı. İçişleri Bakanı'nın bu tür geri bildirimlere nasıl bir yanıt vereceği ve alınacak önlemler konusundaki gelişmeler merakla bekleniyor.
Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Servis otoparkında yangın! 15 araçtan geriye iskeletleri kaldı Servis otoparkında yangın! 15 araçtan geriye iskeletleri kaldı

WhatsApp Image 2024-01-01 at 12.18.02 (1)

Editör: Virda Şahin