Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi, kent genelinde engelli bireylerin sosyal hayata katılımını sağlamak ve yaşam kolaylığı sunmak amacıyla yürüttüğü tekerlekli sandalye medikal yardım çalışmalarını sürdürüyor. Dernek binasında açıklamalarda bulunan Şube Başkanı Hüseyin Şirin, ellerinde biriken yeni talepler için dayanışma çağrısı yaptı.

Murat Solmaz hayatını kaybetti
Murat Solmaz hayatını kaybetti
İçeriği Görüntüle

"BUGÜNE KADAR BİNLERCE SANDALYE DAĞITTIK ANCAK TALEP DEVAM EDİYOR"

Yıllardır Zonguldak’ta ihtiyaç sahiplerinin sesi olduklarını belirten Hüseyin Şirin, şu ifadeleri kullandı:

"Bilindiği gibi derneğimiz yıllardır ilimizde mağduriyet yaşayan ihtiyaç sahibi engellilerimizin tekerlekli sandalye taleplerini karşılamak için büyük bir mücadele veriyor. Bugüne kadar il genelinde binlerce tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Ancak bugün itibarıyla derneğimize kayıtlı 30 adet tekerlekli sandalye talebi bulunmaktadır."

"İŞ İNSANLARIMIZI VE TÜM HALKIMIZI DESTEĞE DAVET EDİYORUZ"

Engelli bireyler ile hayırseverler arasında köprü görevi gördüklerini vurgulayan Şirin, sözlerini şöyle tamamladı:

"Engelli vatandaşlarımızın hayata daha sıkı tutunabilmeleri için bu sandalyelere acil ihtiyaçları var. Bizler dernek olarak bu süreçte köprü görevi üstleniyoruz. Tüm vatandaşlarımızı, kamu kurumlarımızı ve iş insanlarlarımızı derneğimize tekerlekli sandalye temini konusunda gerekli desteği vermeye davet ediyoruz."

Muhabir: Sertaç Özdemir