Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında desteklenen projeler için sözleşmeler, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen törende Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) ve proje sahipleri arasında imzalandı.
11,5 MİLYON TL HİBE, 18,6 MİLYON TL YATIRIM
Desteklenen projelerle birlikte toplam 18,6 milyon TL tutarında yatırımın hayata geçirilmesi hedefleniyor. Bu yatırımlar için 11,5 milyon TL hibe desteği sağlandı.
DESTEKLENEN PROJELER
ÇAY-KA Lezzet Fabrikası: Çaycumalı Kadınlar Üretiyor, Yöresel Ürünler Değerleniyor
Gelenekten Geleceğe İnovatif Kadınlar
Geleceği Çelikle İnşa Ediyoruz
VALİDEN KATKI VE HAYIRLI OLSUN MESAJI
Vali Osman Hacıbektaşoğlu, desteklenen projelerin Zonguldak’ın üretim gücünü artıracağını, kadınların ekonomik hayata daha aktif katılımını sağlayacağını ve gençlerin nitelikli meslek edinmesine katkı sunacağını belirterek, projelerin ilimize hayırlı olmasını diledi.








