Zonguldak’ta Ülkücü teşkilat yapısını pekiştirmek, ilçeler arası koordinasyonu artırmak ve önümüzdeki döneme ilişkin saha çalışmalarını istişare etmek amacıyla anlamlı bir organizasyon gerçekleştirildi. Emirgan Otel’de düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğine Ülkü Ocakları İl Yönetim Kurulu üyeleri ile tüm ilçe ocak başkanları tam kadro katılım sağladı.
"Birliğimiz ve Beraberliğimiz Daim Olsun"
Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, teşkilat içi eğitim faaliyetleri, sosyal sorumluluk projeleri ve Zonguldak gençliğine yönelik yürütülen çalışmalar ele alındı.
Yemekte konuşan teşkilat yöneticileri, Ülkü Ocakları’nın Türk gençliğinin teminatı olduğunu vurgulayarak, Zonguldak genelindeki birlik ve beraberlik ruhunun kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti. Program, toplu hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.





