Zonguldak Ülkü Ocakları İl Başkanlığı Ege Üniversitesi teşkilat başkanı Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun şehadete intikalinin 9. yılında İstasyon’dan Madenci Anıtına kadar yürüyüş düzenledi.

Düzenlenen yürüyüşe, Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökmen Karali, yönetim kurulu üyeleri, Ülkücü gençler ve partililer katıldı.

İstasyon Caddesinden Madenci Anıtına kadar gerçekleşen yürüyüşe,  MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, MHP Merkez İlçe Başkanı Çağatay İpekçi, MHP Çaycuma İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Madenci Anıtında açıklama yapan Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökmen Karali, “Bir anne babanın tek evladı, geleceği parlak çalışkan bir öğrenci, çevresine karakteriyle her daim örnek  olmuş bir Türk genciydi Fırat Yılmaz Çakıroğlu” dedi.

Karali açıklamasında, “Ege Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi’nde tarih okurken tarih yazan, Akademisyen olma hayalleri yarıda bırakılan, Ege Üniversitesi teşkilat başkanımız Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun şehadete intikalinin 9. yılı bugün” diyerek şunları söyledi:

“Dağdaki hainlerin öğrencisi, öğretim elemanı maskesi altında gizlenmiş Üniversitelere yuvalanmış destekçileriyle girdiği mücadelede bir hareketin simgesi oyarak şehadete erdi, şanlı şehitler kervanına katıldı. Üniversitelerde şehirlerde, dağda her nerede olursa olsun devlete düşmanlık eden, Türk milletine kefen biçmeye kalkan, Türk’ün adına bayrağına katlanamayan herkesle mücadelemiz son damla kana kadar devam edecektir. Fırat kardeşimizin dediği gibi ’20 kişi kalsak da 30 kişi kalsak da mücadeleden  yılmayacağız’

Ülkü Ocakları olarak gençleri kalemlerinin en güçlü silahları olması konusunda eğitiyor, tüm terör örgütlerinin maske takmış unsurlarına karşı kalemle mücadele etme yönünde teşvik ediyoruz. Bu tutumumuz bazı bölücü güruhları gaflete düşürüyor olacak ki Üniversitelerimizde hala böyle olaylarla karşılaşıyoruz. Fakat dostumuz da düşmanımız da çok iyi bilir ki Ülkücü Hareketin neferleri kurulduğu günden bugüne hainlerle anladıkları dilden konuşmayı çok iyi bilirler.

Biz Ülkücü Hareketin neferleri, Ülkü Ocaklılar olarak bebek katillerinin şehir uzantılarına karşı tutumumuzu yineliyoruz. Bu elim olaydan önce de söyledik bu elim olaydan sonra yine söylüyoruz. “Üniversitelerde Terörist İstemiyoruz”. Terör destekçisi idarecileri, akademisyenleri uyarıyoruz. Size yedirecek bir Fıratımız daha yok.

Kurt görünümlü çakallara buradan sesleniyoruz. Bu hareketin değerleri, şehitleri kırmızı çizgisidir. Değerlerimizi siyasi emellerinize alet etmeye çalışsanız da giyindiğiniz kurt postu üzerinize oturmuyor. Yüce Türk Milleti bunu görüyor, görmeye devam edecek ve cevabını en iyi şekilde verecektir.

Fırat Yılmaz ÇAKIROĞLU nezdinde tüm ülkücü şehitlerimizi de rahmetle anıyoruz”

Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökmen Karali’nin konuşmasının ardından katılanlar Ulu Cami’de Kuran tilavetine  katıldılar. (Ersen Berk Çelik)

ülkü ocakları yürüyüş-2

Hava kalitesi 'Kötü' seviyede: Zonguldak'ta son durum ne? Hava kalitesi 'Kötü' seviyede: Zonguldak'ta son durum ne?

ülkü ocakları yürüyüş

ülkü ocakları yürüyüş-4

ülkü ocakları yürüyüş-3Gökmen

Editör: Muhammet