Ramazan Bayramı tatilini memleketlerinde veya tatil beldelerinde geçirenlerin yaşadıkları şehirlere dönmeye başlamasıyla birlikte, yollarda trafik yoğunluğu arttı. Zonguldak'ta da bu durumdan nasibini aldı. Tatil dönüşünde özellikle Alaplı ve Ereğli ilçelerinde trafik sıkışıklığı yaşandı, bazı noktalarda trafik durma noktasına geldi.

Tatil dönüşünde yoğunluğun artmasıyla birlikte, Zonguldak'ın ana arterlerinde zaman zaman araç kuyrukları oluştu. Karayolları ekiplerinin yanı sıra Alaplı ve Karadeniz Ereğli Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekipleri, yolda ulaşımın aksamaması için kontrollerini aralıksız sürdürüyor.

Tatilin sona ermesiyle birlikte şehirlerine dönenlerin yanı sıra, Zonguldak'tan tatil beldelerine gidenlerin de dönüş yolculukları trafiği etkiledi. Özellikle karayollarında ve otogarlarda yaşanan yoğunluk, sürücülere ve yolculara sabır ve dikkat çağrısında bulunmayı gerektiriyor.

Küçük Mihra’ya doğum günü sürprizi Küçük Mihra’ya doğum günü sürprizi

Trafik ekipleri, tatil dönüşünde oluşabilecek herhangi bir aksiliğin önüne geçmek ve güvenli bir ulaşım sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA