Zonguldak Valiliği ve Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası'nın paydaşı olduğu Zonguldak Sanayici ve İş Adamları Derneği (ZONSİAD) ev sahipliğinde 18-19 Mart 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Genel Ticaret Günleriyle Zonguldaklılar adeta ticarete doyacak.

  Dedeman Otel Gelik Toplantı Salonu'nda saat 10.00'da başlayacak olan fuar açılışı, 12.00'de BAKKA ve KOSGEB uzmanları taraından "Yatırım-Teşvik ve Destekler" sunumu ile devam edecek. Saat 14.00'de de fuarın resmi açılışı gerçekleştirilecek.

  Saat 15.00'de TGRT Ana haber sunucusu Mehmet Aydın ve ünlü radyoucu Hop Dedik Ayhan'ın moderatörlüğünde genç iş adamlarının ilham veren başarı öyküleri konuşulacak.

  Saat 16.30'da "Hayatımız İletişim Semineri" ile devam edecek olan genel ticaret günlerinin ilk gün finali 18.00'de madenci korosunu ile son bulacak. 19 Mart Pazar günü ise 13.30'da Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir'in sunumu ile "Zonguldak'ta ticaret ve yatırım fırsatları" anlatılacak. Saat 15.00'de E-Ticaret Türkiye Akademi kurucusu ünlü e ticaret uzmanı Sedat Ateş'in sunumu ile "Dijital Pazarlama ve E-Ticaret" sunumu gerçekleştirilecek. Ardından fuarın kapanışı gerçekleştirilecek.

  Bu yıl ilki gerçekleştirecek olan Genel Ticaret Günleri'ne sektörün öncü firmaları damga vuracak. Enerji, hazır giyim, nakliyat, gıda, temizlik, elektrik-elektronik, iş güvenliği ve ayakkabıcılık sektörünün adeta lideri konumundaki firmalar başarılarını ve faaliyetlerini ziyaretçilere anlatacak.

  Yeşil geleceğin mimarı Oen Enerji ticaret günlerinde!

Zonguldak’ta 18-19 Mart 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Zonguldak Genel Ticaret Günleri’nde OEN Enerji firması da yer aldı. İş hayatına 1992 yılında proje firması olarak başlayan OEN Enerji, ilerleyen zamanda gerek bölgeden gerekse Türkiye genelindeki talepler doğrultusunda güçlü olan proje yönüne ilave olarak taahhüt yönünü de ekledi.

  Bu zaman zarfında birçok hidroelektrik santraller, termik santraller, yenilebilir enerji santralleri, trafo merkezleri, yüksek gerilim iletim hatları, orta gerilim hatları, endüstriyel tesisler, trafo tesisleri, etüt ve projelendirme alanındaki çalışmaları başarı ile tamamlayarak teslim etti.

  Elektrik sektörünün öncüsü Gersan da ticaret günlerinde!

  Sanayileşme ile birlikte enerji talebinin artması, mevcut enerji tesislerinin rehabilitasyonu, AB uyum yasalarının getirdiği standardizasyonlar, yeni yatırımlar, enerji iletim sistemleri ve bu sistemlerin güven ve dayanıklılığını sağlayacak teknik malzemelere duyulan ihtiyacı da artırıyor.

  Elektrik sektörünün öncü kuruluşlarından olan Gersan A.Ş., enerji santrallerinden evdeki prize kadar uzanan hat üzerindeki iletkenleri taşıyan, birleştiren, koruyan sistemleri ve malzemeleri üretiyor.

  Genel Ticaret Günleri’nde adından söz ettirecek olan Gersan A.Ş., bu sektördeki üretimlerine 1980 yılında Gersan Ticaret olarak başladı. 1985 yılından itibaren Gersan A.Ş. olarak devam ederek 40 yılı aşan bir deneyime sahip oldu.

  90’dan fazla ülkeye jeneratör üreten Güçbir Jeneratör, Zonguldak Genel Ticaret Günleri’ne damga vuracak

  Zonguldak’ta ZONSİAD ev sahipliğinde Genel Ticaret Günleri gerçekleştirilecek. Güçbir Jeneratör de ticaret günlerindeki yerini aldı.

1980 yılında jeneratör sektöründe satış ve servis alanlarında faaliyet göstermeye başlayan Güçbir Jeneratör, bu süreçte edindiği deneyimler ile 2006 yılında fabrikasyon jeneratör üretimine geçti.

  Kdz. Ereğli’de 45 bin metrekare alana kurulu, 20 bin metrekare kapalı alana sahip fabrikasında üretim yapan Güçbir Jeneratör, 90’ı aşkın ülkeye yaptığı direkt ve dolaylı ihracatlarla sektörün ihracat satışları en yüksek olan jeneratör firmalarından biri oldu.

  EMKO’da “Önce Kalite”

  Genel Ticaret Günleri’nde adından söz ettirecek olan ve “Önce Kalite” prensibi ile Isıtma sektörüne 1993 Yılında bin 500 metrekare alanda 40 kişilik ekip ile giriş yapan EMKO, bugün 70 bin metre kare alanda 200 kişilik deneyimli kadrosu ile yıllık 1 milyon 380 bin mt/tül panel radyatör, 500 bin adet havlupan, 200 bin adet doğalgazlı kombi ve elektrikli kombi yanı sıra, katı yakıtlı kazan, pelet yakıtlı kazan, boyler üretimi ile Türkiye ekonomisine ve istihdamına büyük katkı sağlıyor.

ISO 9001, TSE ve CE Kalite belgelerine sahip EMKO , Türkiye’de Panel radyatör üretimine ait bütün parçaları kendisi üreten tek fabrika olan EMKO, Türkiye de ilk bin ihracatçı firma arasında yer alıyor.

  EMKO; Erdemir CCR6112 kalite hammadde ile yüksek kalitede üretim gerçekleştirerek, İngiltere, Almanya, Belçika, Rusya, Hollanda, Yunanistan başta olmak üzere tüm Avrupa, Amerika’dan Çin’e ka-dar 4 kıtada toplam 68 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor.

  İlave olarak kurulan yeni fabrika binasında,  kombi ek parçaları üreterek hem istihdama katkı sağlamak, hem de yurtdışı bağımlılığını azaltarak milli gelire destek sağlamayı hedefleyen EMKO, yakın bir dönemde EMKO kalitesiyle son teknoloji KLİMA Fabrikasını bölgeye kazandırmayı planlıyor. Altyapı çalışmaları ise son hızla sürüyor.

  Geniş ve hızlı servis ağı ile satış sonrası müşteri memnuniyeti ön planda tutan EMKO, sektörün vermiş olduğu bilinçle, günümüz şartlarında her türlü teknolojiyi kullanarak ürün/hizmet kalitemizi yasal mevzuatlar şartlarına tam uyum sağlayarak sürekli iyileştirmek için enerjisini GES (Güneş Enerji Santrali) aracılığı ile sağlıyor.

  Böylece Çevre Dostu bir üretimle Türkiye’ye bir katkı veriyor.

  MFA; “Türkiye’nin Sağlıklı Nefesi”

2008 yılında kurulan MFA İş Güvenliği ve Medikal A.Ş. Kişisel Koruyucu Donanımlar (KKD) sektöründe Solunum Sağlığı konusunda Koruyucu Toz ve Gaz Maskeleri ile bunların filtrelerinin üretimini sürdürüyor.

  Dünya markalarının aradığı Onurlu Ayakkabı Genel Ticaret Günleri’nde

  Dünya markalarının aradığı Onurlu Ayakkabı, Zonguldak’ta düzenlenen Genel Ticaret Günleri’ndeki yerini alacak. Onurlu Ayakkabı 1987 yılından beri imalatın içinde olan Alime Kırışık tarafından 2018 yılında imalat müdürü olduğu iş yerinde tüm ekipmanı kiralayıp imalatını kapatan firmanın imalata devam düğmesine basarak işe başladı. Daha sonraki yıllarda bu makineleri satın alıp 27 çalışanı ile birlikte büyük markalara kaliteden ödün vermeden imalat yapmaya büyüme hedefinde ibreleri yukarıya çekmeyi başardı.

  Gueb, Pierre Carden, USPA, Vicco, Faruk Sağın, Elle gibi markaların imalat sektöründe aradığı bir firma olan Onurlu Ayakkabı, bu firmalara imalatını da sürdürüyor.

  Türkiye’den Afrika’ya uzanan üretim yolculuğu; Elcab Kablo!

  1998 yılında İstanbul’da faaliyetine başlayan, 2018 yılında Güney Afrika’nın Durban şehrinde faaliyete geçirdiği üretim tesisi ile ilk yurtdışı yatırımını gerçekleştiren, ardından 2021 yılında Zonguldak, Çaycuma’da kurduğu fabrika ile üretim ve iş hacmini arttıran Elcab Kablo, silikon; kablo, cam elyaf kablo, silikon conta, silikon makaron, silikon profil, kablo grubu, sinyal lambası, fişli kablo ve PVC kablo gibi beyaz eşya üretiminde kullanılan çeşitli ürünlerin imalatını sürdürüyor.

  ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018, ISO 10002:2018 standartları ile VDE, CE, TÜV, EAC, ROSH ve REACH ürün kalite belgelerinin sorumlulukları dahilinde üretilen ürünler, geniş makine parkurlarımızda çağın getirdiği teknolojik gereksinimlere uygun yöntemler kullanılarak üretim bandından iniyor.

İç ve dış pazar olmak üzere 2 ayrı profesyonel ekiple yönetilen satış faaliyeti kapsamında üretilen ürünlerin yüzde 40’ı 56 farklı ülkeye ihraç ediliyor.

  “Banyonuzun incisi Shower” ticaret günlerinde yerini aldı

  Zonguldak’ta 18-19 Mart 2023 tarihleri arasında düzenlenecek olan Genel Ticaret Günleri’nde yer alan firmalar dikkat çekiyor. 2006 yılında Shower markasıyla üretime başlayan Shower firması, dünya standartlarına uygun tasarım ürünleri ve üstün kaliteli hizmet politikasını destekleyen altyapısıyla kısa sürede sektörün öncü kuruluşları arasında yerini aldı.

  “Banyonuzun incisi Shower” 15 bin metrekare alan üzerine kurulan yeni fabrikasında, son teknolojilerle desteklenen üretim hatları sayesinde, üretim kapasitesini arttırdı ve kalitesini yükseltti. Türkiye’de ve dünyada gelişen teknolojileri ve son yenilikleri de bünyesine katmaya devam eden Shower, yarattığı katma değer ve istihdam olanaklarıyla Türkiye ekonomisine katkı sağlıyor.

  Profsan 17 yıldır üretimini sürdürüyor

  Ocak 2005’ten itibaren üretim faaliyetine devam eden Profsan; Zonguldak'a 25 km mesafede, Bakacakkadı mevkiinde, 26 bin metrekare alan üzerine kurulu 3 bin 500 metrekare kapalı alana sahip yıllık 24 bin ton üretim kapasitesiyle bir boru çekme ve dilme hattında üretimini sürdürüyor.

DIN 2394 TS EN 10305-3 Kalite standartlarında dikişli boru-profil isteğe göre iç çapak alma işlemi, özel ebat ve boylarda üretimi yapan Profsan, üretim faaliyetlerini yurt içi ve yurt dışı ağırlıklı sürdürüyor.

  Mobilya, ısı, inşaat, su boruları ve otomotiv sektörüne yönelik üretim faaliyetlerine devam eden Profsan Boru; Ø 12 mm' den Ø89 mm' e kadar boru ve profil 4MM e kadar kalınlıklarında geniş bir ürün yelpazesine sahip. (Haber Merkezi)

WhatsApp Image 2023-03-17 at 20.22.43

Editör: Murat Barutçu