Lavuar alanında çalışmalar sürüyor Lavuar alanında çalışmalar sürüyor

ZONDEF Başkanı Ziya Öncan, Zonguldak'ı yakından tanımak isteyenleri davet ettiği Tanıtım Günleri etkinliğinin detaylarını paylaştı. 9 Kasım'da saat 14.00'de sahne etkinlikleri ile başlayacak olan tanıtım günlerinde Kozlu Halk Oyunları ekibi gösterisini sunacak. Programın resmi açılışı saat 15.00 itibariyle gerçekleştirilecek. Protokol konuşmalarının ardından kurdele kesimi yapılarak Karadeniz Doğalgaz'ına atıfta bulunan yüzyılın ateşi doğalgaz yakma işlemi gerçekleştirilecek. Etkinliğin açılış günü hediye kutu yarışması ve Samet Açıkgöz konseri ile tamamlanmış olacak.
Etkinliğin ikinci günü saatler 09.05'i gösterdiğinde 10 Kasım Ata'ya saygı duruşu ile başlayacak. Ardından 14.30'da halk oyunları gösterileri, Ayşen Köktürk konseri, hediye kutu yarışması, Ramazan Yağlıses, İsa Muslubaş ve Kazım Basatlı konserleri ile sona erecek. Etkinliğin 11 Kasım'daki üçüncü gününde de halk oyunları, Sevgi Göktaş konseri, çocuk tiyatrosu, Baha Güneş, Ramazan Aydemir ve Egemen Sekmen konserleri gerçekleştirilecek.
Etkinliğin son günü halk oyunları, beyaz baklava yeme yarışması, çocuk tiyatrosu, madenci korosunun performansı, hediye kutu yarışması, Aysel Işık ve Mustafa Gülnur Kocaeli konserleri ile tamamlanacak.
Başkan Ziya Öncan, 9-12 Kasım tarihleri arasında Atatürk Havalimanı'nda yapılacak olan 3. Zonguldak Tanıtım Günleri'ne 7'den 70'e herkesi davet etti. (İHA)

zonguldak tanırım günker

ZONGULDAK TANITIM GÜNLERİ11 (1)

ZONGULDAK TANITIM GÜNLERİ11 (4)

ZONGULDAK TANITIM GÜNLERİ11 (3)

ZONGULDAK TANITIM GÜNLERİ11 (2)

Editör: Muhammet