Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde 2023-2024 sezonu kadrosunu şampiyonluk düşüncesiyle oluşturan Zonguldak Spor Basket 67 transferlerine bir yenisini daha ekledi. Kırmızı-Lacivertli yönetim, baş antrenör Barış Güney’in geçen sezondan öğrencisi olan Sevgi Güleç’i kadroya dahil etti.

Sezonu 1. Lig ekibi Antalya Güneşi’nde tamamlayan 25 yaşındaki şutör oyuncu, daha çok üçlük sayılarıyla biliniyor. Skor üreten bir oyuncu profiline sahip Güleç, yeni sezonda atacağı üçlük sayılarla Zonguldak Spor Basket 67 tribünlerini coşturacak. Güleç, Zonguldak Spor Basket 67'nin 6'ncı transferi oldu.

Temsilcimiz geçen haftadan bu yana epey yol aldığı transferde, İzmit Belediyesi’nden forvet oyuncuları Deniz Aygül ile Betül Pehlivan, Tarsus Belediyesi’nden Amerikalı pivot Sasha, Elazığ İl Özel İdare Basketbol Kulübü’den Yaren Gündüz ile Şenay Şale Sarısoy’u  kadrosuna dahil etmişti.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Yarı final maçı biran da final değeri kazandı... Kazanan takıma Bölgesel Amatör Lig şansı doğacak Yarı final maçı biran da final değeri kazandı... Kazanan takıma Bölgesel Amatör Lig şansı doğacak

Editör: Hüseyin EKİNCİ