Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin yeni takımı Zonguldak Spor Basket 67, hedeflediği şampiyonluk kadrosunu oluşturmaya devam ediyor. Hafta başından bu yana her gün bir transfer açıklayan kulüp, Pazar tatilinde de boş geçmedi, geçen sezon Kırklareli forması giyen uzun 28 yaşındaki forvet Seda Öztürk transferini spor kamuoyuna duyurdu. Öztürk, Zonguldak Spor Basket 67’nin 9’uncu transferi oldu.

Tecrübeli oyuncu, 2012-2013 sezonundan bu yana Homend Şirince, Balçova Belediye Termal, Urla Eda Spor, Doğuş Hastanesi, Mersin Kurtuluş Spor, Edirne Belediyesi Edirnespor, Karşıyaka Çarşı Koleji, GCT Düzce, Kırklareli formaları giydi.

Öztürk, Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi ve Federasyon Kupası olmak üzere 204 resmi maçı bulunuyor.

TRANSFERLERİN HEPSİ BİRBİRİNDEN KALİTELİ

İlk defa mücadele edeceği 1. Ligde direkt şampiyonluk hedefleyen Zonguldak Spor Basket 67, transferde daha önce İzmit Belediyesi’nden forvet oyuncuları Deniz Aygül ile Betül Pehlivan, Tarsus Belediyesi’nden Amerikalı pivot Sasha, Elazığ İl Özel İdare Basketbol Kulübü’den oyun kurucu Yaren Gündüz ile oyun kurucu Şenay Şale Sarısoy, Antalya Güneşi’nden şutör Sevgi Güleç ile asist kraliçesi Çisem İncel, Kırklaeli’den şutör Fahriye Bayraktar’ı kadrosuna dahil etmişti.

HABER/ Hüseyin EKİNCİ

Filyos Ateşspor ile Velioğlu Gelişimspor Süper Amatör Lige yükseldi... Hoş geldiniz Filyos Ateşspor ile Velioğlu Gelişimspor Süper Amatör Lige yükseldi... Hoş geldiniz

Editör: Hüseyin EKİNCİ