İşte futbolumuzun geldiği son nokta... Futbol hiç kimsenin gözünün yaşına bakmıyor! İşte futbolumuzun geldiği son nokta... Futbol hiç kimsenin gözünün yaşına bakmıyor!

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde 2023-2024 sezonuna şampiyonluk hedefiyle hazırlanan Zonguldak Spor Basket 6 transferde dur durak bilmiyor. Güçlü bir kadro oluşturan Kırmızı-Lacivertli yönetim, geçen sezon 1. Ligde Elazığ İl Özel İdare Basketbol forması giyen 25 yaşındaki oyun kurucu Yaren Gündüz ile anlaşmaya vardı.

Kulüp 4’üncü dış transferini, “Başarılı oyun kurucu artık bizimle. Şampiyonluk yolunda oluşturduğumuz güçlü kadromuza, ligin en iyi oyun kurucularından biri olan Yaren Gündüz’ü katmanın gururunu yaşıyoruz. Emeğin Başkent’ine hoş geldin Yaren” açıklamasıyla duyurdu.

Dış transferin hareketli takımı olarak öne çıkan Zonguldak Spor Basket 67, Yaren Gündüz’le birlikte 4’üncü transferini gerçekleştirdi. Kırmızı-Lacivertli yönetim, daha önce İzmit Belediyesi’nden forvet oyuncuları Deniz Aygül ile Betül Pehlivan ve Tarsus Belediyesi’nden Amerikalı pivot Sasha’yı kadrosuna dahil etmişti.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ