Zonguldak’ta, 2021 yılından bu yana görev yapan İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, 2 Ağustos 2023 tarihli Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Manisa’ya atandı. Resmi gazetede yayınlanan kararname üzerine önümüzdeki günlerde Manisa görevine başlayacak olan Aktaş’ın tayini, Zonguldak spor kamuoyunda büyük üzüntüye neden oldu. Aktaş, kentte göreve başladığı ilk günden bu yana sporun ve sporcunun her zaman yanındaydı.

İki yıl önce Giresun’dan Zonguldak’a atanan Fahri Aktaş, görev süresi boyunca sağladığı desteklerle spor camiasının sevgisini kazandı. Profesyonel ligde mücadele eden Zonguldak Kömürspor’un en büyük destekçisi olan, kırmızı-lacivertli takımın iç sahada oynadığı tüm maçlarda protokol tribündeki yerini alarak futbolculara manevi güç sağlayan Aktaş, Kadınlar Basketbol Ligi’ndeki temsilcimiz Zonguldakspor Basket 67’yi de hiç yalnız bırakmadı. Profesyonel kulüplerin dışında Aktaş, amatör spor bünyesindeki tüm branşlara da katkılar sağladı.

Kendisi tam bir spor adamı olan İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’ı, haftanın her günü mesai saatlerinin ardından Karaelmas Kemal Köksal Stadı’ndaki atletizm pistinde, sağlıklı yaşam yürüyüşü yaparken görmek mümkündü. Futbola olan bağlılığıyla da bilinen İl Emniyet Müdürü Aktaş, protokolün düzenlediği birçok özel turnuva ve organizasyonlarda yer aldı, futboluyla alkış topladı.

Spora olan bağlılığı ve sağladığı katkılarla Zonguldak spor camiasında önemli bir izler bırakan İl Emniyet Müdürü Aktaş’ın tayini üzerine, Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Kemal Demir mesaj yayınladı.

“Büyük Kaptan” olarak lanse ettiği İl Emniyet Müdürü Aktaş’ın Manisa’ya tayin olmasından duyduğu üzüntü ve burukluğu dile getiren Demir, “Bir insan düşünün ki gittiği yere getirdiği sevgi, barış, dostluk ve kardeşliğin yanında toplumsal birliğimizi, toplumsal paydaşlarla beraber istişare ederek, herkese eşitlikle yaklaşıp ülkesine faydalı olmayı öğretsin. Sayın Emniyet Müdürümüz Fahri Aktaş’ın Manisa’ya gidiyor olmasının burukluğu içindeyiz. Her daim bizlerin yanındaydı. Spora ve sporcuya büyük destek sağladı. Desteklerinden dolayı Fahri Aktaş Müdürümüze teşekkür ediyorum. Zonguldak’ın sevgi ve dostluğu, her zaman Müdürümüzün yanında olacaktır. Güle güle büyük kaptan.” paylaşımda bulundu.

Ali Efsat farkı... Yarı final rövanşında da boş geçmedi, Yenimahalle’yi finale taşıdı: 1-1 Ali Efsat farkı... Yarı final rövanşında da boş geçmedi, Yenimahalle’yi finale taşıdı: 1-1

Zonguldakspor Basket 67 Kulüp Başkanı Kanat Tan da, “Sayın müdürümüz geçen sezon her maçımıza gelerek şampiyonluk yolunda bize büyük destek verdi, manevi güç sağladı. Zonguldak’tan tam bir Devlet adamı ve Emniyet Müdürü geçti. Her zaman halk ile samimi ve içten bir şekilde iç içe oldu. Destekleriniz için teşekkür ederiz Fahri Aktaş müdürüm. Yolunuz açık olsun” ifadelerinde bulundu.

SPOR SERVİSİ

2-131-173-11

Editör: Hüseyin EKİNCİ