Zonguldak'ta, sosyal medyada paylaşılan görüntülerde bir kadınla bir erkeğin plajda cinsel ilişkide bulunduğu iddiası üzerine polis ekipleri, hayasızca hareketler suçu kapsamında inceleme başlattı. Çiftin kimlikleri henüz tespit edilemedi.

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü, plajda çekildiği iddia edilen cinsel içerikli görüntülerle ilgili soruşturma başlattı. Sosyal medyada binlerce kez paylaşılan videonun ardından yapılan incelemede, çiftin kimlikleri belirlenemedi. Olayla ilgili yapılan haberlere ise vatandaşlar farklı yorumlar yaparak tepki gösterdi.

Bazı kişiler, çiftin kimsenin olmadığı bir yerde olduğunu belirterek özel hayatın gizliliğine saygı gösterilmesi gerektiğini savundu. Diğer bir grup ise olayı ciddi bir suç olarak değerlendirerek, suçun işlendiği yerin kamusal alan olmasının önemine vurgu yaptı.

Bu olay, toplumda farklı görüşleri ortaya çıkardı. Kimileri, insanların özel hayatına müdahale edilmemesi gerektiğini düşünürken, diğerleri ise kamusal alanda yapılan bu tür eylemlerin hoşgörüyle karşılanmaması gerektiğini savundu. Soruşturma devam ederken, çiftin kimliklerinin tespiti ve olayın detaylarının ortaya çıkması bekleniyor.

Yapılan yorumlardan bazıları şu şekilde:

“Kimsenin olmadığı bir yerde yapmışlar. Etrafta kimse yok. Asıl görüntüyü çeken kimse özel hayatı ifşa etmekten tutuklanmalı. Suçu neymiş plajda sevişmişler. Başka derdimiz kalmadı da insanların sevişmesini mi denetleyeceğiz? Rahat bırakın insanları.”

“Gelecek beş yılda fazlaca görülecek yatak odası seksi öldürüyor dış mekan lazım.”

“Çüş! Yuh!! Oha? Allah belanızı versin!”

“Burası yol altında küçük bir plaj. Hemen yani büyük bir AVM var. Genelde üniversite gençlerinin yaşadığı bölge. Yani rahatlıkla yapacağı çok yer varken neden acaba herkesin göreceği AP açık yerde yaptılar şehir olarak bizde şaşırdık.”

İl Genel Meclisinde gündem Çaycuma Depolama alanı İl Genel Meclisinde gündem Çaycuma Depolama alanı

“Amam aman büyük suç işlemişler.. Direk terörle mücadeleye sevk edilsin. Valla içinde bulunduğumuz durumda bu hafif kusurdur.”

“Ortalık yerde hakaret edenlere, başkasına saldıranlara, cafeleri basıp ahkam kesenlere, trafik magandalarına da inceleme var mı?”

“Otele gitseler de dayak yiyeceklerdi parayı ödeyemedikleri için”

“Kimse de yok ortalarda, ev kiralardı da almış yürümüş. Bırakın milleti”

“Kıyamet yaklaşınca insanlar sokaklarda hayvanlar gibi çiftleşecekler diye söyleniyordu.”

/Haber: Fadime YILMAZ ELMA

sahilde-1sahilde-2sahilde-4sahilde-3

Editör: Murat Barutçu