Toplantıya İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, Milletvekili adaylar, belediye başkanları ve partililer katılırken Milletvekili Hamdi Uçar ve Polat Türkmen katılması dikkat çekti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmadı işe başlayan programda açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Mustafa Çağlayan; 

MUSTAFA ÇAĞLAYAN: HEDEFİMİZ 4 MİLLETVEKİLİ GÖNDERMEK

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, “Bugün burada Türkiye yüzyılı Zonguldak yüzyılı için milletvekili adaylarımız var. Sen ben yok Zonguldak var diyen Ak Parti var diyen Recep Tayip Erdoğan diyen cesur yürekli insanlar var. Bugün burada tatil tatil gezen ilçe başkanlarımız yok, gece gündüz çalışan belediye başkanlarımız var. Bugün burada geleceğe ışık tutan teknofest geleceği Gençlik  kollarımız var. Bugün burada partimizin dünü yarını var. Davamızın geçmişi geleceği var. Partimizin vicdanı merhameti var. Sevginiz vefanız ahtı vefanız var. Davanıza partimize hizmet eden tüm milletvekillerimize bu zamana kadar şehrimize hizmet eden tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyoruz. Sizden aldığımız bu emanete gözümüz gibi sahip çıkacağız. Milletvekili adaylarımıza partimize şehrimize sahip çıkmaya davet ediyoruz. Bu parti kimsenin değil. Emek verenler Partisi. Gelebilen gelen herkesi haydi bir daha diyorum. Cumhurbaşkanımıza sahip çıkmaya davet ediyoruz. Bizlere düşen doğru adamlarla yola devam etmektir. Cumhurbaşkanımızı 14 Mayıs akşamı balkona çıkarmaktır. Zonguldak’ta Gazi meclisimize en az dört milletvekili göndermektir. İnanıyoruz yapacağız başaracağız” dedi.

DİLEK KAYA: KADINLARIN İSTİKRARI İÇİN SİYASET YAPIYORUZ

AK Parti beşinci sıra milletvekili adayı ve Kadın Kolları MYK Üyesi Dilek Kaya, “AK parti  niçin ak parti. Kadının gücünün arkasında duran bir liderle yürüyen bir liderle yürüyoruz. Kadın haklarını koruyan bir liderle yürüyoruz. 2001 yılında ak parti iktidara geldiğinde geç kadınların üniversiteye gitme oranı yüzde on üçtü. Genç kızlarımızda okuma oranı yüzde 49. Biz bu başarı için siyaset yapıyoruz. AK parti aynı zamanda terörler mücadele ediyor. İşte biz genel merkezimizde bu kadınlarımız istikrarı  için siyaset yapıyoruz. Bölgeler zor bölgeler. Dört arkadaşımızı meclise götürmek. Gönlümden geçen bu” dedi.

NEJDET TIKSAOĞLU: ZORU BAŞARACAĞIZ

AK Parti dördüncü sıra milletvekili adayı Nejdet Tıskaoğlu, “Zonguldak maden endeksli bir şehir olduğu için İstanbul’a gitmek sorunda kaldık. Sonra 5 yıl boyunca çalıştığım fabrikada müdür oldum. Allah’ıma hamdolsun. İstanbul’da dört yüz kişi çalışan fabrikamız oldu. Ve Güney Fabrikada çalışanlarımız oldu. Bu şehre vefa borcum var dedim ve memleketime döndüm. Kendi memleketimizde 400 çalışan arkadaşımıza işe aşa nasip oldu. Bir birinden değerli vekil adayımız var. Ben bir sanayiciyim. Cumhurbaşkanımızdan yol arkadaşlığımızdan çıktık, ben ona nasıl katkı sağlarım, bizde bir kum tanesi olarak gönül verdik. 2003 yılından beri görevler aldım. Sonra da Muammer başkanımızla İl Başkan yardımcılığı yaptım. Biz inandığımız yolda yürüyoruz. Allah’ın izniyle zoru başaracağız. Dört gündür sahadayız. Kalben söylüyorum saha en az dört diyor” diye konuştu. 

AHMET ÇOLAKOĞLU: TÜRKİYE YÜZYILI ŞAHLANACAK. ZONGULDAK ŞAHLANACAK

AK Parti üçüncü sıra milletvekili adayı Ahmet Çolakoğlu, “AK Partiye gönül etmiş dava arkadaşlarımız hepinizi selamlıyorum. Bu mübarek günde Ramazan ayında sefere başladık. Zafer Allahtan. Ramazan bayramında hep beraber olacağız. İkinci bayramı 14 Mayıs’ta Ak Partinin bayrağını göklere dikerek birlik beraberlik içerisinde olacağız. Ak kadrolarla beraber yeter söz milletin diyeceğiz. Dünya lider Recep Tayip Erdoğan olacak. Ülkemizin üzerinde şer odaklar hiç bir zaman geri kalmadı. Türkiye’nin üzerinden oyunlar oynamaya kalktılar. Hepsine dur dedik. Partimizi kapatmak istediler. Yine dur dedik. Cumhurbaşkanımız milletin gücünden başka güç tanımam dedi. Deneyimli kadrolar burada. Hiç bir zaman durmak yola yola devam dediler. Yine aynı şekilde 14 Mayıs’ta durmak yok yola devam diyeceğiz. Bunların planlarını çöpe atacak mıyız?  Türkiye yüzyılı şahlanacak. Zonguldak şahlanacak. Zonguldak doğalgazla birlikte yine enerji üssü olacak. Toogumuz var. İhamız var. Sihamız var. 14 Mayıs’a kadar gece gündüz demeden çalışacağız. 21 yıldır bütün seçimlere katıldım. Beş milletvekili ile çıkacağız” şeklinde konuştu.

SAFFET BOZKURT: CUMHURBAŞKANIMIZA BALKON KONUŞMASI YAPTIRACAĞIZ

Külünk’ten bomba iddialar: ‘Cumhurbaşkanına sahte anketler sunuldu!’ Külünk’ten bomba iddialar: ‘Cumhurbaşkanına sahte anketler sunuldu!’

AK Parti ikinci sıra milletvekili adayı Saffet Bozkurt, “Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Benden önceki milletvekili adayı arkadaşlarımız duygularını ifade ettiler. Bugün gerçekten çok güzel bir tabloyla karşı karşıyız. Saffet Bozkurt kimdir. 1970 yılında Ereğli bağlı köyünde doğdum. 1985 yılında Baştarla TTK tornacılık eğitim aldım. Akabinde İstanbul üniversite hukuk fakültesini kazandım. 1994 yılında bitirdim. Akabinde memleketimize dönelim. Ereğli’de serbest avukatlığa başladım. Zonguldak borusunda yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptım. Ardından Ereğli’de İlçe Başkanlığı yaptım. Ereğli’de devlet yatırımları anlamında önemli işlere imza attım. İnşallah 9 Nisan’dan itibaren sahaya indik. Vatandaşlarımızla bir araya geldik. Bu seçimde geçmiş dönemlerden daha çok oy alacağız. Cumhurbaşkanımıza balkon konuşmasını yaptıracağız” ifade etti.

MUAMMER AVCI: ÇOK KIYMETLİ İŞLER YAPTIK

AK Parti birinci sıra milletvekili adayı Muammer Avcı, “Hep beraber birlikte bu kutlu savaşa birlikte hazırlanacağız. Özellikle dikkat ettim daha önce davamıza küsmüş bazı kardeşlerimizi burada görmek bizler mutlu etti. Önümüzde ki seçim var olma olarak gördüler. Benim şahsen bir hayalim var. Gerek ülkemiz gerek Zonguldak hayali. Benim bir Türkiye hayalim var. Hedef kitlenmiş gençler sizlere de selam olsun. Çok kıymetli işler yaptık. 9 sıralı tüneller yapılmış. Tıp fakültesi farklı seviyeli kavşak. O zaman 108 milyona maliyet edilmiş. Bizim cumhurbaşkanımıza hepinizden Allah razı olsun. Cumhurbaşkanımız Zonguldak’a karşı borçlu durumdaydı. Bu anlamda bizlere Zonguldak’a 61 milyarlık yatırım yapmışız. Neler yaptıklarımızı yürüyen projelerimizi anlatmalıyız. Bölünmüş yollarımızı gün ve gün takip ediyoruz. Devrek-Ereğli yolu bitme aşamasına geldik. Zonguldak bugüne kadar cumhuriyet tarihinde almadığı hizmetleri almış. Biz bunları anlatmak zorundayız” dedi.

Program toplu hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi. (Haber: Sertaç ÖZDEMİR – Fadime YILMAZ ELMA)

ak parti tanıtım toplantısı (6)

ak parti tanıtım toplantısı (2)

ak parti tanıtım toplantısı (5)

ak parti tanıtım toplantısı (4)

ak parti tanıtım toplantısı (3)

ak parti tanıtım toplantısı (7)

Editör: Murat Barutçu