Ramazan Bayramı dolayısıyla Polisevi’nde bayramlaşma programı düzenlendi.

Programa, Vali Vekili Turgut Subaşı, Zonguldak AK Parti Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu Zonguldak CHP Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Kaya Komutanı Cezmi Yalınkılıç, Milletvekili adayları ve daire müdürleri katıldı.

  Programda konuşan CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, “Bugün Ramazan Bayramının birinci günü. Bayram namazıyla başladığımız ziyaretlerimiz aile büyüklerimiz, çocuklarla buluştuk. Zonguldaklılar olarak bir araya geldiğimiz kıymetli bir gün. Birlik, beraberlik, sağlık, mutluluk ve huzur getirsin diyorum” dedi.

  AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar ise “Hepinizin bayramını tebrik ediyorum. Mübarek Ramazan ayı boyunca ibadetleri ve hayırları Rabbim kabul etsin. 27. Dönem milletvekili ve belki son defa milletvekili sıfatıyla konuşuyorum. Bu zamana kadar iktidar muhalefet bu şehir için çaba sarf ettik. Bir takım hassasiyetleri göz önünde bulundurarak şehrimize hizmet etmeye çalıştık. Umut ediyorum ki 5 yıllık dönem içinde hem yerel hem genelde vatandaşımıza çok güzel hizmetlerin verildiğini düşünüyorum. Bundan sonra sivil bir vatandaş olarak da bu hizmetleri yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

  AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu da “Ramazan öncesi Türkiye’nin 11 ilinde büyük felaket yaşadık. Allah onlara sabırlar versin. Vefat edenlere de rahmet eylesin. Dün itibariyle devletimizin bürün kurumları ve Cumhurbaşkanımız Zonguldak’a değer kattı. Sadece Zonguldak’a değil bu yatırımlar Türkiye’ye hayırlı olsun” dedi.

T.C ibaresini ekletti o anları video ile paylaştı. T.C ibaresini ekletti o anları video ile paylaştı.

  Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ın Hatay’a görevlendirilmesi nedeniyle programda konuşan Zonguldak Vali Vekili Turgut Subaşı, “Zonguldak valiliğimizin düzenlemiş olduğu bayramlaşma programına hoş geldiniz. Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz bakanlığımızın görevlendirmesiyle Hatay Dörtyol’da olduğundan burada bulunamadı. Onun selamlarını iletiyorum. Rahmet ve bereket mağfiret ayı. Bayramla mükâfatlandırıldığımız özel bir gün. 6 Şubat’ta meydana gelen deprem dolayısıyla Zonguldak valiliği koordinesiyle ayni, nakdi, iş makinesi, iş gücü olarak Zonguldak adından söz ettirdi. Teşekkürlerimi bir borç biliyorum. Bayram neşe demek, insan ilişkilerinin gelişmesi demek. Bayramlar kültürümüzün nesillerden nesillere aktarılmasını sağlayan müstesna günlerdendir” diye konuştu. (Sertaç ÖZDEMİR)

WhatsApp Image 2023-04-21 at 10.46.44 (3)

WhatsApp Image 2023-04-21 at 10.46.44

WhatsApp Image 2023-04-21 at 10.46.44 (2)

WhatsApp Image 2023-04-21 at 10.46.44 (1)

WhatsApp Image 2023-04-21 at 10.46.43

Editör: Murat Barutçu